Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan véletlen szitu, hogy láttad ellenkező nemű barátod/ismerősöd nemi szervét?
Figyelt kérdés
Mi volt az a helyzet, és hogy reagáltad le?2012. szept. 23. 20:10
11/21 anonim válasza:
7.és 9. válaszoló vagyok.
Eszméletlen :D Tegnap láttam kettőt is :D
Az egyik azé a srácé volt, akiről lerántották, úgyhogy bepótoltam :D
12/21 anonim válasza:
Én hugomét láttam véletlen most a nyáron. A nyaralóban közös szobánk volt, és egyik délelőtt együtt öltöztünk át h lemenjünk a partra. Ő háttal elfordult h ne lássam, de a szekrény ajtajában lévő tükörben véletlen megláttam mindent, ugyanis úgy öltözött h pont a tükörrel srégan volt a szekrény előtt, én meg mögötte srégan de másik szögből. így telibe láttam.
13/21 A kérdező kommentje:
11. válaszoló: és milyen helyzetben esett meg a dolog?
12.: És hogy tetszett? Húgod észrevette, hogy láttad?
2012. okt. 2. 06:33
14/21 anonim válasza:
Írok privit,akit érdekel :D 11.-es voltam
16/21 anonim válasza:
nekem is írhatsz privit, ha van kedved, 14-es :D
17/21 anonim válasza:
Azért 1 saját sztorit is írok, annyira izgatóak ezek a helyzetek h amikor megláttam így az 1ik csajnak a mellét, ő nem tudta, én meg gyorsan kirohantam a másik szobába könnyíteni magamon.. erre jött a csaj h van -e vmi baj, én meg ott voltam pucéran :D elég égő volt :D
18/21 anonim válasza:
én egy ismerős fiúbarátomat láttam meg egy picit, sátoroztunk, ő aludt az ő sátrukban, a hátán fekve, és hát kicsit kilógott neki:) azóta se tudja.
másikra meg véletlenül rányitottam a szórakozóhelyen a vécéajtót (ugyanis, a női vécében volt, mivel a fiú foglalt volt, és csak kettő darab volt, már fejenként egy.) de nem láttam semmit, háttal volt.
plusz egyszer zuhanyzó fiúkra is nyitottam ajtót, az is úgy volt, hogy csak egy öltöző volt, felváltva használták fiúk-lányok. ott is csak a feneküket láttam.
19/21 anonim válasza:
utolsó ez nem semmi, mázlis csaj vagy :D
20/21 anonim válasza:
miért, mert láttam a zuhanyzó fiúk fenekét? elég idős voltam már akkor is ahhoz, hogy ne érjen sokk, vagy valami különleges élmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!