Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejönne velem vagy csak ugrat? 18/L
Van egy osztálytársam akivel még mikor elsősök voltunk megkedveltük egymást, akkor is volt már h mikor mentünk ki megfogta egy pillanatra a hátam vagy mellém ült beszélgetni, aztán ez abba maradt, következő évben megint előjött ez a dolog, beszélgettünk neten skypeon.. elég jól elvagyunk, most nyáron is előjött megint ez a beszélgetés, mondta h eljönne velem bulizni stb. meg, ha mondtam valami olyat, mondta h tiszta szerelmes lesz belém.. mikor szakított velem a pasim, mondta hogy ő nem verne át, meg mikor megkérdezte, hogy van-e barátom mondtam, hogy nincs, mondta hogy akkor mostmár van (azaz, hogy ő) most suliban is van, hogy odajön beszélgetni de csak ilyen semleges dolgokról általában, valamelyiknap is mikor leült mellém oda rakta a kezét így a hátamhoz.. de van egy csaj az osztályunkban minden pasi imádja és a multkor őt ugratta stb és nekem nagyon rosszul esett..de látta hogy látom őket..
még van egy évünk, mert 0.osok vagyunk
szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!