Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan okos itt mindenki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan okos itt mindenki? bővebben lent

Figyelt kérdés

Ha egy 13-14 éves lány kérdez akármiről a válaszok többsége

"fiatal vagy; hagyd a nagyokra; van még időd"

Nem veszitek észre hogy egyre fiatalabban kezdik csinálni a dolgokat? Pár éve még lehet a 18 évesen vesztem el a szüzességemet volt a megszokott, de ez mára már nagyon kevés embernél van így

És ha már tényleg le akar feküdni valakivel, akkor miért nem lehet neki segíteni? Úgy sem váltja meg senki a dumájával a világot, hogy majd ráérsz még, akkor meg inkább segítsen az ember, ha már ilyen oldalon vagyunk nem?

A másik még rosszabb, hogy ha egy szintén fiatal lány maszturbálni akar, ott is válaszok többsége, hogy előbb tanulj, meg mit akarsz te még, tanulás az első stb...

Akkor most se szex, se önkielégítés, csak mert ti úgy gondoljátok? Ti hány évesen kezdtétek az önkielégítést? 17? Főleg hogy ebben semmi rossz nincsen... minden ember kívánja ezt a dolgot, és ha akarja akkor hagy csinálja, és ha kérdez akkor normális választ várna az ember, nem a szentbeszédet, amit maga sem hisz el

2012. szept. 22. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
A masztira azt mondjuk hogy csiklón, ne dugdossanak semmit fel..kár magad szűzteleníteni. De az gáz ha te meg se próbálod őket észhez téríteni. Mi is voltunk 14 évesek, és mégis bírtunk a vérünkkel...mert volt aki mondta h még ne..most mi vagyunk(próbálunk) ezek lenni, és a ti szavatok ellen lenni, akik azt mondják hogy nyugodtan.
2012. szept. 22. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
azaz igazság h én egy kérdésre sem válaszolok ami úgy kezdődik h 13-14-16 évesek vagyunk....
2012. szept. 22. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:

a legtöbb ember kb. 3 évesen kezdi a masztit

13-14 évesen inkább egy segítségkiáltás egy-egy ilyen kérdés, bűr kérkedésnek tűnik, h hű milyen nagy lány vagyok már...de nem...nagyon nem kapnak meg a szülőktől valamit érzelmileg ezek a gyerekek

egyet értek, h leoltással nincs megoldva a probléma, de mégis mit lehetne válaszolni nekik? csináld nyugodtan, vagy mit? egyáltalán nem ez a helyes válasz...mert a szex érzelmi része, főleg nekik lenne nagyon fontos a személyiségfejlődés szempontjából...és technikai válaszokkal, meg hogyan kell védekezni típusúakkal nem lesznek kisegítve valójában (bár ők örülni fognak ezeknek a válaszoknak)

2012. szept. 22. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem azért kezdenek minden korábban a gyerekek, mert érettebbek, hanem mert a média meghülyítette őket. 20 éve még nem volt 50 magyar nyelvű kereskedelmi csatorna.

A 10 éves lányok már sminkelik magukat, ami csak arra jó, hogy 20 évesen tényleg szükségek lesz rá, mert tönkre teszik a bőrüket.

12 évesen már csak úgy mennek ki az utcára, ha úgy néznek ki, mintha randira menne egy 18 éves.

13-14 évesen már dugni akarnak, pedig még fejben bőven gyerekek. Megkockáztatom, hogy a folyamatos hülyítés miatt később sokkal később érnek, mint a szüleik.

Nem természetes a felnőtté válásuk, nem élik meg igazán a gyerekkort és ez negatívan hat a későbbi életükre is.

Ha öregek otthonába akarna vonulni egy tini, akkor is azt mondanám, hogy az még nem neki való.

2012. szept. 22. 20:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Speciel fiú vagyok

A szex még oké

De szerintem egy 8.-os lány már simán kényeztetheti magát, azért már nem olyan fiatal, fiatal, de szerintem ez már belefér

És ha már mindenképpen akarja, akkor miért nem segítő választ kap? Persze nem kell biztatni mindenre, de lebeszélni azzal hogy "van még időd", úgy sem bírjátok. Akkor meg inkább hasznos tanácsot kéne neki adni, hogy hogyan kellene csinálnia, úgy hogy ne bánja meg a dolgot később

2012. szept. 22. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Épp ez a segítő beszéd. És ha már csak egy kislányt is sikerült még várásra biztatni, már megírta 100x ugyanazt leírni...
2012. szept. 22. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
*megérte
2012. szept. 22. 20:09
 8/9 A kérdező kommentje:

# 4/7

Azért nem kell ilyen messze álló példákkal dobálózni

2012. szept. 22. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem volt ez dobálózás. De nem értem mitől áll messze.
2012. szept. 22. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!