Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a punciszőr azért van hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a punciszőr azért van hogy "védelmet" nyújtson a baciktól, kiskorban mért nincs?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
én ezt pont forditva tudom, én például borotválom magamat, és szerintem nem egészséges az hogy valaki szőrös
2009. aug. 1. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Azért szőrös mindenki alapból, mert nem egészséges?

Gratula!

2009. aug. 1. 21:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Sok helyen írták hogy megvéd... de akkor mér tnincs kiskorba?XD
2009. aug. 1. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a baciktól véd :)
2009. aug. 1. 21:53
 5/9 A kérdező kommentje:
hát?
2009. aug. 1. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:

h melegen tartsák a téli hideg időkben XD

vajon mitől van szőr sok helyen???:D

2009. aug. 1. 22:12
 7/9 A kérdező kommentje:
pff
2009. aug. 1. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

De igazad van részben.

Az a szőr azért(is) van ott, hogy védjen a különböző baktériumoktól.

Amik fent tudnak rajta akadni.

Teljes:

["A női nemi szerv fertőzései tényleg komoly problémák mostanában, mióta elterjedt a "punciborotválás" sokkal több fertőzést kapnak el a nők, már nincs meg a szőrzet mint természetes védelem, amin a baktériumok "fennakadnak". Most el ne kezdjétek magyarázni hogy ez nem így van, hogy pont fordítva, (a szőrzet miatt lehetnek fertőzések) mert nem, ezt egy orvos barátom mesélte nekem. :) Az tény hogy a szagok szempontjából jobb a csupasz, viszont bacivédelem szempontjából jobb a szőrzet. MErt így nem a bőrre vagy a nyálkahártyára kerül a baktérium, hanem a szőrzetre, onnan meg tisztálkodáskor eltávolítódik"]

2009. aug. 2. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egy kislány még nem érett nemileg. serdülőkorban, amikor beindulnak a nemi hormonok, megváltozik a hüvely ph-ja is, így fogékonyabb az ember a fertőzésekre. ezért alakul ki a szeméremszőrzet. az más kérdés, hogy divatból meg esztétikai okokból manapság mki leszedi, de attól annak ott még funkciója van. nekem is mondta már nőgyógyász, hogy a teljes csupaszítás egy káros divat.
2009. aug. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!