Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akit izgat, ha nyilvános helyen bepisil?
csaj vagy? :O
én max ha utcán pisilek de nem magamra :D
az meg, de még mennyire :D
én fiúként szoktam utcán ,de azért ügyelek arra h ne lássa senki és főleg ne rugjanak tökön :D
Azt én is láttam. De az a csaj az utca közepén leguggol és pisil. Olyat nem szoktam. Csak azt élvezem, amikor pl szűk farmer van rajtam és érzem ahogy lassan szétterül az ölemben a meleg pisi. Főleg hidegben olyan jó érzés.
Meg biciklin is csináltam már. Akkor pluszban az is jó, hogy ahogy tekerek, közben ott masszíroz a nyereg.
Igen.
Már mért lennék büdös? Nem a cuccban szeretek ücsörögni napokig. Azt én is undorítónak tartom. Csak azt élvezem, amikor kijön és még meleg. A friss pisi egészséges embernél egy steril alig érezhető enyhe szagú folyadék.
Utána természetesen otthon a ruhák mennek a mosógépbe, én meg alaposan letusolok.
Lepisiljelek, kérdrző? Ahova kéred, oda kapod. Viszonozhatod is ha szeretnéd ahova akarod, persze csak ha puncid van...
:D
30F
Engem izgat a dolog, h így megnézzek egy lányt, csak...
...fogadnimernék, h fiú vagy xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!