Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akit izgat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akit izgat, ha nyilvános helyen bepisil?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 23:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

csaj vagy? :O

én max ha utcán pisilek de nem magamra :D

2012. szept. 22. 00:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Azt vágjátok azt a videót, amikor ilyen nyilvános pisilést videóznak, jön egy vén f@szi és totál seggbe rúgja a csajt xD az mekkora már xD hugyozás közben xD meg is érdemelte a hülye qrva...
2012. szept. 22. 00:50
 13/19 anonim ***** válasza:

az meg, de még mennyire :D

én fiúként szoktam utcán ,de azért ügyelek arra h ne lássa senki és főleg ne rugjanak tökön :D

2012. szept. 22. 00:58
 14/19 A kérdező kommentje:

Azt én is láttam. De az a csaj az utca közepén leguggol és pisil. Olyat nem szoktam. Csak azt élvezem, amikor pl szűk farmer van rajtam és érzem ahogy lassan szétterül az ölemben a meleg pisi. Főleg hidegben olyan jó érzés.

Meg biciklin is csináltam már. Akkor pluszban az is jó, hogy ahogy tekerek, közben ott masszíroz a nyereg.

Igen.

2012. szept. 22. 07:53
 15/19 anonim ***** válasza:
xD nem vagy normális, az biztos... milyen kib@szott büdös lehetsz... Remélem nem kerülsz a közelembe...
2012. szept. 22. 09:16
 16/19 A kérdező kommentje:

Már mért lennék büdös? Nem a cuccban szeretek ücsörögni napokig. Azt én is undorítónak tartom. Csak azt élvezem, amikor kijön és még meleg. A friss pisi egészséges embernél egy steril alig érezhető enyhe szagú folyadék.

Utána természetesen otthon a ruhák mennek a mosógépbe, én meg alaposan letusolok.

2012. szept. 22. 10:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Lepisiljelek, kérdrző? Ahova kéred, oda kapod. Viszonozhatod is ha szeretnéd ahova akarod, persze csak ha puncid van...

:D

30F

2012. okt. 9. 10:17
 18/19 anonim válasza:
56%

Engem izgat a dolog, h így megnézzek egy lányt, csak...

...fogadnimernék, h fiú vagy xD

2012. okt. 13. 00:58
 19/19 anonim válasza:
Engem is izget. Lány vagyok
2021. júl. 18. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!