Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj normális? (KÉP)
Figyelt kérdés
Már vagy egy halom képet tett fel magáról ide, s össze vissza hazudik minden kérdésénél, ennek valami önértékelési gondja van, vagy egyszerűen szereti mutogatni magát, hátha rátapad egy pasi?
[link] Jpg
2012. szept. 21. 23:11
11/19 anonim válasza:
Egy ilyen kérdést már nyitottál ma, öreg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__34..
Mi bajod van vele tulajdonképpen, lekoptatott? Azért szerintem holnap már ne nyiss több kérdést róla, mert megunod...
12/19 anonim válasza:
Kezd unalmas lenni a téma és a provokálás...
14/19 anonim válasza:
Kezdesz de nem normális lenni:D
Hány ilyen kérdést teszel még fel szerencsétlen lányról?:D
komolyan ennyire féltékeny vagy?:)
Egyékbént fura hogy ennyiszer felpakolgatja magát,de ha itt kap egy kis önbizalmat akkor neked az mért fáj?
16/19 anonim válasza:
tuti nem normális, mert mindegyik képén ugyanaz a háttér tökre felismerhető, egy csomó ideig tagadta h ő lenne a másik képen is, azt később meg bevallotta... az ilyennek tuti nincs rendben valami a fejében xd
17/19 A kérdező kommentje:
az a vicces, hogy en csaj vagyok, s lattam annak a pasinak a kerdeset es rajottem, hogy en ezt a csajt mar vagy 5-6 szor is lattam itt, pedig ritkan jovok fel, s szerintem beteg a feje
2012. szept. 22. 14:29
18/19 anonim válasza:
Ne bántsd már szegény csajt basszus. Lehet hogy tényleg önértékelési gondja van,akkor viszont nem kéne még 5 ilyen kérdéssel megalázni. Már ráakadtam egy csomó kérdésére én is különben....na mindegy.Szerintem a fejével semmi baj amúgy.
19/19 anonim válasza:
figyelj, legalább annyira idegesítő, hogy téged idegesít az a csaj és ennyit foglalkozol vele, gerjeszted itt a feszültséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!