Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

14/L

Tetszik egy velem egykorú fiú, de neki nem százszázadékig biztos, hogy én is bejövök neki. Ezt onnan tudom, hogy a testvére elmondta neki. Nem haragudtam rá. De azóta furán érzem magam. Szerintetek min változtassak, hogy én is bejöjjek neki. Főleg NORMÁLIS fiúk válaszait várom, de szívesen fogadok mindenkitől NORMÁLIS VÁLASZOKAT!

Itt egy kép Rólam:

[link]

[link]

2012. szept. 21. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Itt meg egy kép énrólam:

[link]

2012. szept. 21. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:

ha szeretnek magadért szeretnek...

különben is fiatal vagy még ehhez ilyen gondolkodással

2012. szept. 21. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Hat ferkozz a kozelebe es dumalj vele, akar facen is.
2012. szept. 21. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk neki mi tetszik,de szerintem sportolj valamennyit,hogy jobb alakod legyen.Többi rendben
2012. szept. 21. 19:08
 5/10 A kérdező kommentje:

1. válaszadó: Nem vagy vicces, és egyátalán minek szántad?! Mert ha arra, hogy mesérts, gratulálok! Sikerült!

A többieknek viszont köszönöm! Várom a további hangsúlyozom NORMÁLIS válaszokat.

2012. szept. 21. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem tetszel :D

F19

valszeg neki is ha nem a legnépszerűbb csávóra pályázol

2012. szept. 21. 21:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Sok haverja van, de nem a legnépszerűbb. A legnépszerűbb az osztálytársam. Ő is tetszett, de csak tetszett, amíg...

6. válaszadó:

Köszönöm, ez kedves tőled!

2012. szept. 22. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
"százsszázadékig" bújjá el a hegyekbe vissza ahonnan jötté :DDDDDDDDDDD
2012. szept. 23. 15:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Most nem azért, de a NORMÁLIST nem lehet érteni. A fiú az mondta, h én is bejövök neki, csak...

És megszólalt a csengő!!! Passz! Ezért kérek segítséget! Ezen mit nem lehet érteni?! Utolsó válaszadó...Nem süllyedek le a szintedre. Ha te ilyen eszmeileg fogyatékos vagy akkor legyél az! További NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!

HANGSÚLYOZOM NORMÁLIS!

2012. szept. 24. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi az az eszmeileg fogyatékos?

Nem néztem meg h nézel ki, mindegy is. Beszélgess vele ismerjétek meg jobban egymást

2013. márc. 2. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!