Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A prostiknál szokott lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostiknál szokott lenni gumi vagy azt a kuncsaftnak kell vinni magával?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én eddig mindig vittem, de ha rám hallgatsz, ne nyalj idegen puncit, főleg ne prostiét, és a pipáztatáshoz is húzz gumit!
2012. szept. 21. 14:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Orális szexnél ő húzza fel magától vagy nekem kell jelezni, hogy húzzon rá gumit?
2012. szept. 21. 14:11
 3/6 Golan Trevize ***** válasza:
100%
f.sz is szokott náluk lenni, ha véletlen otthon felejtenéd.
2012. szept. 21. 14:21
 4/6 Golan Trevize ***** válasza:
ja, amúgy ismeretlen kocsmában a sört sem iszom meg pohárból, csak üvegből, nemhogy ismeretlen eredetű gumit húzzak a szerszámra...
2012. szept. 21. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Voltam már olyan csajnál is, aki máshogy nem is vállalta az orált, csak gumiban, de ez semmi más csak megbeszélés kérdése! Én meg biztosra megyek, mert nem akarok semmit sem haza vinni, ha érted!
2012. szept. 21. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szokott gumi lenni náluk. Természetesen eredeti csomagolásban, amit az orrod elött bont ki. Ne hidd, hogy ök kimondottan akarnak megbetegedni.
2012. szept. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!