Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Szeretem ha egy jóképű pasi megnéz engem, de azt annyira utálom amikor az ilyen dagadt,pattanásos és egyéb ilyen lúzerek rajtam legeltetik a szemüket.

Ha tetszik a srác akkor szoktam viszonozni, de az ilyenek ne bámuljanak már.

2012. szept. 21. 12:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat sajnos ezt nem tudod megakadalyozni, meg te is lehetsz pattanasos, szoval ne itelkezz.
2012. szept. 21. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát te h-lye vagy :DD Én mondjuk alapból nem szoktam stírölni egyfolytába őket, mert sztem az gáz h csorgatom a nyálam néha néha odapillantok meg segg mell check azt annyi, és azt is úgy h a csaj észre sem veszi, ha rámnéz azt látja h sz-rok a fejére . De b-szki ne nézd már le a szerencsétlen szűzf*szú kockákat :D azért néznek mert biztos kirakatba teszed magad. mellesleg had nézzen ne foglalkozz velük.
2012. szept. 21. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Húzz magadra egy nájlonzsákot és amikor egy jó pasi jön szembe, akkor vedd le :D
2012. szept. 21. 12:13
 4/10 A kérdező kommentje:
A zacsi jó ötlet. :D -.-"
2012. szept. 21. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

ne nézz oda.Ezzel nem tudsz mit csinálni.

Vagy vegyél fel egy pólót amire az van írva:Csak jó pasik bámuljanak meg!

2012. szept. 21. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Majd ha több tapasztalatod lesz ezen a területen, megszokod! Vannak ám nagyon buta és primitív emberek, akik nem veszik észre magukat! Amikor már nagyon idegesít, megszoktam kérdezni, hogy: ne haragudjon, segíthetek valamiben?
2012. szept. 21. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
változtass a felfogásodon
2012. szept. 21. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora egy marha vagy xDDD

Bocsi, nem szoktam senkit sem sértegetni semmilyen kérdés alatt, de te egy idióta kis görény vagy..

Megmondjam miért?? Mert te csak a küldőre adsz, (mondanék itt valamit, de inkább visszafogom a beszédstílusom..), hogy rád csak az nézzen aki jóképű.. Hát gratulálok. Megmondjam neked biztosan van akinek egy olyan pasi aki neked nem tetszik másnak a világ legjobb pasija lehet. Ugyanúgy gondolkozz el másnak te lehetsz hányinger és akkor az neked hogyan esne??

Különben meg örülj neki ha sokan meglesnek mert legalább azoknak is tetszel.. ennyi.. -.-"""

2012. szept. 26. 19:01
 9/10 MadameViciouse ***** válasza:

De homlokon lőnélek...

Belső értékek ilyesmi ismerős?

Képzeld a pattanásosak és a kövérek is emberek és nekik is vannak érzéseik,nekik is tetszik a szép.Nyugodj meg, ha tudnák milyen rothadt vagy belül rögtön változna :D

De remélem egy pár jóképű srác majd kihasznál és megtudod mit kell értékelni az emberekben...és talán rád is ragad majd valami a koszon kívül.

2012. szept. 26. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:

"a pattanásosak és a kövérek is emberek"

Nem biztos.

2012. szept. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!