Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne ez ellen tenni?
Szeretem ha egy jóképű pasi megnéz engem, de azt annyira utálom amikor az ilyen dagadt,pattanásos és egyéb ilyen lúzerek rajtam legeltetik a szemüket.
Ha tetszik a srác akkor szoktam viszonozni, de az ilyenek ne bámuljanak már.
ne nézz oda.Ezzel nem tudsz mit csinálni.
Vagy vegyél fel egy pólót amire az van írva:Csak jó pasik bámuljanak meg!
Hogy te mekkora egy marha vagy xDDD
Bocsi, nem szoktam senkit sem sértegetni semmilyen kérdés alatt, de te egy idióta kis görény vagy..
Megmondjam miért?? Mert te csak a küldőre adsz, (mondanék itt valamit, de inkább visszafogom a beszédstílusom..), hogy rád csak az nézzen aki jóképű.. Hát gratulálok. Megmondjam neked biztosan van akinek egy olyan pasi aki neked nem tetszik másnak a világ legjobb pasija lehet. Ugyanúgy gondolkozz el másnak te lehetsz hányinger és akkor az neked hogyan esne??
Különben meg örülj neki ha sokan meglesnek mert legalább azoknak is tetszel.. ennyi.. -.-"""
De homlokon lőnélek...
Belső értékek ilyesmi ismerős?
Képzeld a pattanásosak és a kövérek is emberek és nekik is vannak érzéseik,nekik is tetszik a szép.Nyugodj meg, ha tudnák milyen rothadt vagy belül rögtön változna :D
De remélem egy pár jóképű srác majd kihasznál és megtudod mit kell értékelni az emberekben...és talán rád is ragad majd valami a koszon kívül.
"a pattanásosak és a kövérek is emberek"
Nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!