Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz az, hogy bizony a lányok sokkal inkább választanak külső alapján párt, mint a fiúk?
Az első válaszolónak van igaza. Ha van pár köteg Deák Ferkó a zsebedben, és fekete Bömös, bármelyik csajnál nyerő vagy. Ellenkező esetben emberszámba se vesznek.
1:02-nek meg ment a mínusz.
Én arra értettem hogy mondtad a lányok sokkal elnézőbbek.Hát nem,e tekintetben válogatósabbak sokkal,legyen már egy kis kritikád a saját nemeddel kapcsolatban légyszíves.AZ hogy sok csúnya fiúnak szép csajuk van csak akkor lehetséges ha jó kapcsolatai vannak vagy pénzesek stb tehát érdekből vannak velük azok a csajok,kivéve ha normálisak és nem a külsőt nézik,de ez ritka
Olyan nincs hogy egy macho egyedül marad,nekik mindig jut nő
Utolsó! Persze ezt te nem tudhatod,ha pasi vagy,ugyanis nem forogsz női körökben.Na,én előző munkahelyemen kb.150 csajjal dolgoztam együtt,egyiknek sem volt pénzes pasija,és némelyik csaj tényleg jól nézett ki,és a férjeik pedig elég nyomik voltak. Sokszor megdöbbentem,hogy milyen furcsa párok voltak.Olyat persze már ritkábban láttam,hogy helyes pasi+ ronda nő,mert a férfiaknak akárki nem felel meg...és ez így van,akár tetszik,akár nem.
Persze ti pasik bizonyára találkoztatok haszonleső,pénzéhes nőkkel is,nem vitatom,biztos vannak ilyenek is,csak azt nem értem,hogy az ilyen nők hogy tudják anyagilag kifosztani őket,amikor a pasik már alapvetően surmók,és némelyik még egy pohár kólára se hívja meg a nőt! Én speciel a férjemen kívűl nemigen ismertem olyan pasit,aki nagyon költekezett volna rám,max.egy-két alkalommal elvitt a kocsmába,de cipőt,ruhát egyiktől se kaptam... néhány plüsskutya maradt utánuk,amit nagynehezen kikuncsorogtam szülinapokra,névnapokra...ígyhát miről is beszéltek ti férfiak? Akkor nem lehet,hogy nem a nők pénzéhesek,hanem a férfiak irigyek?
150 csajból mennyi nézett ki jól?Mert nem mindegy.Vannak olyan nők akik rájönnek hogy helyes pasikkal nem lehet normális kapcsolatot kialakítani ezért választanak rondát vagy pedig mindegy nekik hogy kikkel vannak csak tartsák el őket.Abból a 150 csajból jóindulattal 30 ilyen,ebből 20 érdekkapcsolat.A maradék meg vagy nem csúcskategóriájú vagy pedig pénzes pasikkal jönnek össze
Tehát a lényeg az hogy a jó nők többsége muszájból jön össze ronda pasikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!