Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy szexi hang szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek létezik olyan hogy valakinek a hangja szexi legyen? Az enyémet hova sorolnátok? privátba elküldöm,ide nem szeretném:)2012. szept. 20. 20:29
11/24 anonim válasza:
Nekem sokan mondták, h szexi a hangom, egyszer mikor call centerben dolgoztam, mondta az egyik ü.f. Páran mikor telomon beszélgetünk.
12/24 anonim válasza:
Nagyon szexi a hangod:))))))
13/24 A kérdező kommentje:
pár embernek elküldtem
2012. szept. 20. 20:51
15/24 anonim válasza:
Egy mély férfihang kifejezetten szexi. Mivel lány vagy, így lemondok a rólad való "ítélkezésről" :D
16/24 A kérdező kommentje:
és szerintetek érdemes lenne musical-eket vagy ilyen hasonló Disney dalokat énekelni? Mindig azt mondják hogy ezek állnak jól a hangszínemhez,és imádom a meséket:)
2012. szept. 20. 20:58
17/24 anonim válasza:
Gondolom lány vagy de amúgy igen szerintem létezik. Férfiba is.Például Vass Gábor : http://www.youtube.com/watch?v=4PvtJFy541A :D
18/24 A kérdező kommentje:
akiknek még elküldhetem az írjon.Most van időm :D
2012. szept. 20. 21:07
20/24 A kérdező kommentje:
lány vagy?:D
2012. szept. 20. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!