Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs előváladék miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs előváladék miért?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és abszolút nincs előváladékom mindig síkosítót használok ha nincs nálam ki sem tudom verni mert kisebesedik mert nincs "kenés" most ez normális vagy valami probléma ?
2012. szept. 20. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
mert nem izgulsz fel,oké fel áll de az még kevés
2012. szept. 20. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
hát amikor a barátnőmmel vagyok is ez a helyzet pedig szeretem meg minden ha vele vagyok folyton áll de még ez is kevés ?
2012. szept. 20. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:

akkor érdemes elmenni orvoshoz.

nincs piszkos fantáziád?vagy ez már nem izgató neked

2012. szept. 20. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom minden tökéletes szexualitás terén nagyon szeretem a párom ő is engem de olvastam mindenhol az előváladékról eddig nem zavart mert a barátnőm elég nedves és így megvan oldva az egész magamat meg megtanultam elintézni erekcióm van orgazmusom van ondóm van csak előváladék nincs :/ de talán nem is kell ha működik így is a dolog
2012. szept. 20. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem sincs előváladékom tök mindegy mennyire vagyok felizgulva. vagyis néha (nagyon ritkán) 1 csepp van, de ha letörlöm több nincs. amúgy ez nem rendellenes, inkább örülj hogy csinálhatod gumi nélkül ;)
2014. márc. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!