Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ez bejön?
Hogy lehetel menőbb?
Hogy lehetne több barátom?
Most vagyok 8.os és nincs igazi barátom meg pasim sem.
Az ha elkezdek idén hip hopozni akkor nagyobb az esély arra hogy gimiben többen szeretnek majd és úgy mond menő leszek?
Mitől érdeklődnek egy lány iránt a fiúk?
Hogy lehetek olyan akitől tartanak?
Hogy keressek barátokat a gimiben?
Milyen szerintetek egy menő 14-15 éves öltözködése?
Fontos segítsetek egy 14éves lány!!!
nem értem miért kell menőnek lenni.
különben sem egy kérdés hanem több.
én megpróbálom.
hogy lehetel menőbb? én már sehogy :) te meg sehogy :D [érzed a különbséget?]
hogy lehetne több barátom? a 0nál már csak több lehet ehhez asszem nem kell semmit se tenni.
hiphop: ha szereted csináld ha nem nem.
mitől érdeklődnek egy lány iránt a fiúk: attól ha nem idióta és nem akar állandó jelleggel megfelelni vkinek.
hogy lehetek olyan akitől tartanak? le írod ezt nekik tuti azt hiszik elmebeteg v és félni fognak az 1x biztos.
hogy keressek barátokat a gimiben? ne írd le ezt nekik tuti nem fognak rájönni h elmebeteg v és nem fognak félni
milyen szerintetek egy menő 14-15 éves öltözködése? ez viszonyítás kérdése szerintem punk/rock feelinget kell bele csempészni én azt szeretem:) szerinted meg hiphop baromságokat gondolom én.
ritka idióta 1 kérdés XD
add önmagad akinek szimpatikus leszel azzal össze haverkodtok akinek nem azzal meg nem kalap kabát.
Nem jön be.
Menő csak úgy lehetsz, ha annak születsz, mert tudod két fajta ember létezik...
Fb-n semmiképp.
A hiphop-ozás bulshit, az igazi fainság a tömör hardcore rap pl. Erick Sermon,de ahhoz kell mondanivaló is.
Ha szeretnéd, hogy érdeklődjenek a fiúk, legyél kedves velük vagy nézz ki úgy, hogy nem kell kedvesnek lenned velük.
Ha azt akarod, hogy tartsanak tőled szerezz fegyvert és használd is, de kell hozzá fegykó viskó engó, mert különben f@szra tűz a yard.
Fb-t felejtsd el.
Gondolom egy menő 14-15 éves úgy öltözködik, mint Fluór Tomi, Wiz Khalifa, de tudd, hogy ez nem mindenki szerint lesz menő, van aki azt látja ebben, hogy hogy lehet lehúzni este az okos telódat (van ilyen).
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!