Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 1lány kérdése:
Nagy baj ha néha szoktam csókolózni a barátnőmmel :?
Figyelt kérdés
csak úgy hülyéskedésből :D2012. szept. 20. 16:21
21/27 anonim válasza:
az ilyen gyökérség csajoktól és fiúktól is:D
22/27 anonim válasza:
ilyenkor annyira lennék lány ..
23/27 anonim válasza:
úgy érted "ilyenkor annyira lennék gyökér"?:)
25/27 anonim válasza:
engem az is taszít, ha fiú fiúval csókolózik, de az is, ha lány csinálja lánnyal. igazából ilyet nem próbáltam a barátnőmmel... vhogy csak olyannal tudok csókolózni, akit szeretek, úgyhogy ha megcsókolnám őt, nem elég, hogy leütne, vagy ilyesmi, de nagyon rosszul érezném magam. :D persze, ha Nektek jó, csináljátok. csak nehogy bedurvuljon XD
26/27 Linda Wandana Dana válasza:
leszbi vagy mert baj ?? nem baj
27/27 Linda Wandana Dana válasza:
azt mondjak azert vannak buzek es lezbik mert ha mondjuk 20szor csajnak születik akkor a ferfiakhopzvonzodott sokaig de utana ö lesz pasi csajhoz kell vonzodni de ezel semmibaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!