Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rettegnek a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettegnek a magyar lányok szinte betegesen a középszerűségtől?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy ha nem ütök meg egy bizonyos érdekességi szintet egy társaságban szinte rettegve elkerülnek a színes emberek, mintha leszívnám az energiájukat.

Zártkörűek.

Pl egyetemen volt egy csomó randim érdekes lányokkal. Akik érdekes világban élnek, de sosem találkoztam velük többet, nem érdekeltem őket.

Azért mert középszerűnek, lehangolóan unalmasnak tűnök? Nem vagyok elég laza? Mi lehet a gond?

Vagy ez az átlag magyar mentalítás? Hogy mindenki annyira menekül a jó és fasza fele, hogy néha már azt sem látja meg ha valami tényleg az? Félnek belemenni kalandokba, stb... úgy arcoskodik mindenki mint valami 80 éves elit professzorok és nincs mögötte semmi. MIÉRT?

2012. szept. 19. 22:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem ebből az pont az jön le, hogy ők a középszerűek, mert mindegyik ugyanolyan, ugyanolyan elvárásokkal, tehát középszerűek.

A középszerűek csak a középszerűeket viselik el akik ugyanolyanok, mint ők és egyetértenek velük, téged ezért nem fogadnak el.

2012. szept. 19. 22:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Megalománia van és azért, amit a legtöbb ember ártatlan maximumra törekedésnek hív "én csak maximalista vagyok" meg "nem vagyok igénytelen". Ezek szép szavak. Csak nem mindegy, hogy ezt az ember maga felé vagy kifelé alkalmazza, várja el. Ha kifelé annak van neve és az a megalománia és az meg egy olyan dolog, ami a szabadság érzés félre értelmezéséből született, de nem akarok itt nagy politikai vitát gerjeszteni. Ha az ember picit jobban belegondol (önhitegetés nélkül), hogy minek mi lehet az oka, akkor rá lehet arra jönni, hogy miért lett ilyen tendencia a világban.

26/f

2012. szept. 19. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!