Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre tágabbak a lányok? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre tágabbak a lányok? Vagy mi ez a nagyf*rok-mánia?

Figyelt kérdés
Egyre több csaj mondja itt és máshol,hogy 18 cm az átlag,a jó 20 felett kezdödik stb..2 napja fültanúja voltam,ahogy egy 16(!) éves kiscsaj kijelentette,hogy neki 20 centin felüli f*rokkal rendelkező férfi kell."Mert az már jó."(WTF? Kezdem magam szégyellni a 17 centisemmel...) Aki netán emlékezteti őket,hogy az átlag elvileg 15 cm,és nem az a fontos,azt azonnal lehurrogják,hogy "az nem izgató,nem férfias,meg nem érezni.." Hölgyeim,a f*rok méretének köze nincs a férfiassághoz.Ez születési adottság,ugyanúgy mint a nagy mellek,amiért állandóan sírtok.Vmi egyéb vélemény?

2012. szept. 19. 21:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9 Hülyeség..csak egyre jobban ledöbbenek attól amit itt és az életben tapasztalok..
2012. szept. 19. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
A kis hülyék csak nagyzolnak egymás előtt,16évesen ha ilyenben részesülne állítom a sebészeten kötne ki.18-20cm-es "pámisz" már nagynak számít az átlag 14-16cm itthon nekem elhiheted.
2012. szept. 19. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:
82%

39 éves vagyok, alapból nagyon könnyen tágulok.

És túl vagyok egy szülésen, hátrahajló méhem van, és magasan fekvő méhszájam.

Mindezek mellett nem vagyok csiklóérzékeny, csak hüvelyérzékeny. Így igen, nekem számít. A nagyot szeretem. De nálam ez kb 17-19 centit takar, és min. 2 és fél ujjnyi vastagságot ( centiben nem tudom).

A páromé pont ideális. De ha ő nem lenne, max kb 21-22 centiig mennék el így is, annál nagyobbat nem szeretnék.

Szerintem azok a kamaszlányok, akik a 20 centis szöveget nyomják, életükben nem találkoztak 20 centis farokkal! Vagy pedig vakon elhitték 1-2 17 centisre, hogy az bizony 20 centi... :P

2012. szept. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!