Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam egy email címet és társkeresőn páromat tesztelem. Már ott tart, hogy találkozni akar a nemlétező csajjal. Lebukott, de hogyan vonjam felelősségre?
Pfff
Az a röhej, hogy ezt velem is megpróbálta egy lány megcsinálni. De neki volt ciki, mert nem jött be, viszont ennek ellenéri megtudtam, hogy csőbe akart húzni úgy, hogy én tisztességes voltam vele. Repült abban a percben...
Nektek csajok semmi de semmi nem elég jó ez a nagy baj. Az ilyen kis praktikák helyett inkább a pasiddal foglalkozz, legyél a legjobb NŐ a számára és soha nem fog lemondani rólad. Hülyék vagytok és ez ráadásul ragályos is, mert egymásnak mesélitek a tutti tippeket!
Nagyon kevés olyan férfi van, aki csak lazán megírja hogy barátnője van, ahelyett, hogy ezt csinálná...
pár előzővel értek egyet, menj el te a randira, és beszélj vele erről.
Ha már eleve társkeresőzik, ott már valami régen rossz! Te honnan tudod, hogy használja az oldalt? Normális kapcsolatban nem csinálnak ilyet, ha egyszer párja van, miért társkeresőzik?
Én is arra tippelek, hogy küldj el egy barátnőt, akit nem ismer, majd állíts be a találka közepén és képeld fel! Flörtölni meg randizgatni más csajokkal?!
szerintem ha már valaki egy randira elmegy, az nem csak annyit akar! Különben miért menne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!