Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy haver csaj "drágának" nevez, megölel és azt írja, hogy "szeretlek", akkor akar valamit? Vagy csak barátnak? Franc se érti
Figyelt kérdés
Ezek alapján úgy gondolom,bejövök neki.Èlőben szokott nézni is,átölel.niDe többször is előfordul,hogy elkezd nekem azokról a pasikról mesélni akik elvileg tetszenek neki.Vagy csak féltékennyé akar tenni? (én is meséltem neki arról a csajról akivel majdnem összejöttem)
16/F-15/L
2012. szept. 19. 20:09
11/13 anonim válasza:
Növessz golyókat és beszélj vele!
12/13 A kérdező kommentje:
Miért lennék búza,attól még hogy van lány haverom:?D Neked talán nincs? Sokat beszélek vele,ugyanoda járunk edzésre.Sokkal komolyabban gondolkodik mint az ilyen korú ismerőseim nagy része,van humorérzéke,mindig kitart mellettem.Mivel pasiból vagyok,természetesen lefeküdnék vele,de dugnivaló csajt találok eleget,ilyen barátból kevés van..
2012. szept. 19. 22:12
13/13 anonim válasza:
Nem értelek.
Én is így voltam.
A csaj humoros, jó társaság volt meg minden.
Én se akartam elrontani a barátságot.
11 éve élünk együtt.
Nem tudom te mit akarsz, de bátraké a szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!