Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért skatulyáznak be a fejem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért skatulyáznak be a fejem alapján, lehet egy ilyen lány szexis?

Figyelt kérdés
26 éves leszek, de mindenütt 14-16nak néznek, mert olyan ártatlan arcom van (a természet legnagyobb tréfája, mert totál nem ilyen a személyiségem). Szóval az a "baj(om)", hogy mindenki a fejemből indul ki. Nem festem magam, de csinos ruhákba járok, mégis mikor rámnéznek mindenki az aranyos, rendes, okos, félénk, ártatlan a légynek sem tudni ártani dolgokat veszi le rólam és így minden marha nehéz.Ráadásul kis tinicsajnak néznek. Az idősebb nők utálkozva néznek rám, persze ők érdekelnek a legkevésbé. Min változtassak, hogy ne csak a fejemről ítéljenek meg és aggassanak rám hülyeségeket? Már nagyon unom, hogy én vagyok a nyugodt kedves cukicsaj...MERT ÉN NEM VAGYOK ILYEN.
2012. szept. 19. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem találkozzunk, és elmondom nagyon szívesen!
2012. szept. 19. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Ne aggódj: mindegy, milyen a fejed, alapvetően a viselkedésed és a kisugárzásod alapján ítélnek meg az emberek. Viszont érdemes lehet elgondolkozni, hogy biztosan nem ilyen a személyiséged? Abból, amit leírtál, az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy te valójában nyugodt, kedves cukicsaj vagy, csak nagyon szeretnél más lenni.
 3/11 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Öltözködés:)

Nekem pl. rocker barátnőm van, és sehogyse látszik az aranyos kiscsajnak másoknak(ki hitte volna:P)

4/11 Advocatus Diaboli ***** válasza:
a 2. okosat írt:)
 5/11 anonim ***** válasza:

Talán irigykednek, mert fiatalabbnak nézel ki a korodnál.

Azt írtad, hogy az idősebb nőknek van ezzel bajuk, úgyhogy szinte egyértelműen elmondható, hogy ez zavarja őket.

2012. szept. 19. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Linkelj egy fotót. Talán többet tudunk mondani.
2012. szept. 19. 18:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Ide nem teszek ki képet, de ha írtok privátban egy emailt akkor arra igen!
2012. szept. 19. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:

ha ezeket mások gondolják rólad...akkor te mit gondolsz magadról, milyen vagy? mert ezeket ide nem mások írták...

nem vagy ilyen v nem szeretnél ilyen lenni?

mindenkiben van ilyen is olyan, te is tudod, h ezek nem rossz tulajdonságok, és sok pasi reagálni is fog ezekre itt...mit is szeretnél pontosan?

2012. szept. 19. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Engem is 16-nak néznek, de én lélekben úgy is érzem magam ;)

Csak az élettapasztalat és a környezetemhez való viszonyulásom emlékeztet arra, hogy már nem az vagyok aki 16 évesen voltam.

Amúgy én is azt tapasztalom, hogy valóban meg van az ezzel járó általános megítélés, hogy komolytalannak, gyerekesnek nézik azt aki jóval fiatalabb a korához képest.

Viszont ebből eredően annál könnyebb élni a meglepetés erejével.

27/F

2012. szept. 19. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, talan ha kicsit sminkelned magad nem tunnel annyira fiatalnak.
2012. szept. 19. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!