Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyámnak viszonya van valakivel?
Ne haragudjatok meg kérlek, ha nem jó kategóriába soroltam a kérdést, de felzaklatott a dolog... Anyám, sokszor felejti itt-ott a telefonját és most pont ott voltam, mikor üzenetet kapott és eléggé személyes beszélgetést folytathattak ahogy utána olvastam, nem akartam, de amint láttam a nevét: Mr.B és a kijelzőn megjelent szövegrészt, kíváncsi lettem, mi folyik itt.. Majd rákérdeztem, ki ez és mit akar tőle, erre csak az volt a válasz: Csak egy régi barátom...(közben nevetett)ismerem és tudom, hogy ez nem minden és azt mondtam, ha nem mondja meg, majd én magam kérdezem meg tőle. Erre ideges lett... Kértem, hogy mondja el, de nem akarta és hagytam is,nem faggatom, de megharagudtam, mert nem szokott előttem titkolózni:( amúgy ő 40 éves. kérlek normális válaszokat adjatok
egy kétségbe esett 18n éves lány:(
Szia!
Először is tudni kéne, anyukád házas? Tehát megcsalja édesapádat, vagy már régóta egyedül él és most az fáj, hogy hazudozik neked?
Azt nem írtad hogy házas? Mert ha igen nagy a probléma, én megbeszélném vele. Ha vált, akkor meg szerintem mindegy, az én szempontomból, de mondom, ez a személyes véleményem :D.
De a név icipicit titokzatos :/
1 szóban: igen.
2 szóba: naná hogy.
9. Apa és anya nyilván qvára összevesznének egy ilyen hülye dolog miatt, amikor jelenleg nem tudjuk volt-e valami. Ezért írtam ezeket. Szerintem az anyuka dolga az, hogy mit kezd, főleg ezek után, hogy a kislánya kiváncsi volt.
Egyébként nem lennék meglepődve, ha apuka már korábban félrement volna és anyuka ezt megtudta/megérezte... A nők valahogy ezt érzik, tudják, én már csak tudom :D Az olyan félrelépéseket amik érzelmeket is keltenek egy pasi nem tudja titokban tartani a párja előtt. Az anyuka most lehet, hogy törleszt, de az is lehet, hogy nem csak így alakult, de ettől nem kell elítélni, főleg nem a lányának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!