Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Izmos test = több szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izmos test = több szex?

Figyelt kérdés
Olvastam egy kimutatást a prostik klienseiröl, és leirták, hogy megfigyelhető volt, hogy átlag alatti testtömeg indexű "férfiak"-ra jobban jellemző a szexuális szolgáltatások vásárlása. Én magam 20-as (173/60) BMI-vel rendelkezem (pedig van már kis sörhas), ez a populáció alsó 17-19%-ba tartozik. Legalább olyan 70 kilósnak kellene lennem, hogy jó legyen. De különben meg is látszik, ugyanis sosem tetszettem a lányoknak tulzottan.
2012. szept. 19. 13:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
jó, hát én is tudom, hogy tetszem olyan lányoknak, akik nekem is jók lennének, de valahogy mindig elcsuszik az interakcio. Jobb külsőm lenne biztosan toleránsabbak lennének a hülyeségeimre.
2012. szept. 19. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem, hogy a hülyeséget semmilyen külső nem fogja kompenzálni. Ráadásul itt szexről beszélünk, ami ebben az esetben maximum néhány nap után(ha nem aznap) már bekövetkezik, aztán mindenki megy a dolgára. Ez nem párkapcsolat. Tehát a szex esetében a gyors siker a döntő, ott a nő az első benyomás alapján dönt. Azt pedig a külső adja meg, és a duma amit adsz a nőnek. Ha szar a dumád, akkor kevés az esélyed, ha jó, akkor több. Talán.

A csajozásban sikeres embereknek az a hatalmas előnyük, hogy nem nézegetnek BMI indexeket, vagy a saját testüket, nem kérdőjelezik meg a saját dumájukat, csak megélik a hódítást lesz ami lesz alapon. Ők sem lesznek fiatalabbak, miért lennének bátortalanok? Szerintem ez megszívlelendő. Valószínűleg én vagyok egy kicsit igénytelen, mert nekem az ilyen 4-5-6-os nők teljesen megfeleltek, hiszen mindegyiktől ugyanazt akartam és kaptam. Ha pedig az ember már magabiztossá válik az ilyenek miatt, akkor könnyebben becsúszik egy jobb kategória. Az 5-ös arra jó, hogy megjöjjön az önbizalmad, hisz nincsen kockázat.

Nem tudom hány éves vagy, de nálam a 30-40-es nők is nagy sikernek örvendenek, pláne már 5-10-20 év házasság után, amikor már kapnak minden alkalmon, ha valaki nőnek látja őket. Ismétlem, itt szexről van szó, az ugyanolyan jó lesz mindegyikkel. Nem kell feleségül venni.

2012. szept. 19. 14:42
 13/16 A kérdező kommentje:

nos hát én mult héten dugtam meg egy netes szexpartnerkeresős oldalon (nem prostikereső!!!) megismert nőt. 30 éves, kövérkés, pattanásos, valami hivatali jogász. Meg sem csokoltam. Nem volt jó tulzottan. A 6os csaj már teljesen kielégitő, szép hamvas a bőre, esetleg vékony, feszes, szép cicik, szük punci...az 5ösökkel se lenne bajom, de annyira nőietlenek, akik utánam futkosnak, hogy még megdugni se hagyják magukat, mert náluk még a nagy szerelem illuzioja lebeg. Nem vagyok hajlando még nekik is udvarolni.

különben meg fénykoromban képes voltam megdugni egy tölem jobban kinéző (8as kategoriát suroló) dögös csajt, de ez inkább csak a sok probálkozásból adódó szerencsének köszönhető.

2012. szept. 19. 14:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Na igen, az út során sok olyan nő van, akiket az ember inkább elfelejtene, de azok is hozzátartoznak a kalandhoz. Annál jobban megbecsüli az ember a jobbakat. Én a kövérségben nem teszek kivételt, engem a kövér az taszít, viszont a fejjel nagyon kompromisszumképes vagyok, és így egész jó testűeket meg lehet kapni, ráadásul dolgozni se kell sokat vele, még a sört is megveszi, ha kéred.

Persze ha nagyobb városban laksz, több esélyed van, de a társkereső se rossz, csak ne kelljen sokat költeni az utazásra.

2012. szept. 19. 15:03
 15/16 A kérdező kommentje:

hát én kiküldtem ezen a szexpartnerkeresőn vagy 200 levelet, visszairt pozitivan 3 nő, ebből egyik felkurta az agyam a hülyeségével, meg amugy is 40 éves volt, egy másik nő kifejezetten a fiatal fiukákra ment (23 éves vagyok, ő meg 35, ráadásul gigantikus a melle is), de már behalt a kommunikácionk, mert állitolag elfoglalt vállakozónő, és nincs ideje kiélni anyai ösztöneit egy fiatal selyemfiukán. Akit megdugtam az a nő meg eredetileg élsportolt (súlyemelés), ugyhogy bár nagy mellei voltak, de mégsem volt annyira jó fogása, mert olyan izmos volt.

egyébkétn megdughattam volna lányokat, akik nem tetszettek, mármint nem lettem volna képes megcsokolni öket, mert egyszerüen nem vonzottak (ez nem azt jelenti, hogy bünrondák), de nem mertem rájukmászni, mert nem tudtam anno (fél éve), hogy klasszikus előjáték meg enyelgés nélkül is lehet szexelni.

2012. szept. 19. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Lényegében izmos test az több szex igen. Mióta nem akarok annyit szexelni, azóta hájasabb is lettem.
2012. szept. 20. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!