Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha találkozok ismeretlen emberekkel nem tudok előttük megszólalni?
én is ilyen vagyok, és józan ésszel tudom, hogy ez a legnagyobb hüly.eség, amit csinálhatok, mivel nem hagyom, hogy az emberek megismerjenek. tudom, de mégis nehezen tudok megváltozni. bár ha érzem, hogy valaki úgymond "vevő" rám, vagyis látom, hogy tényleg érdeklik a dolgok, amiket kérdez, akkor én is meg tudok nyílni. én inkább akkor vagyok "kuka" ha sok ismeretlen ember között vagyok, akik viszont ismerik egymást.
na mindegy, szerintem próbáld meg felvenni a másik fél viselkedését (úgy értem, ha látod, hogy érdeklődik, érdeklődj te is). én az utóbbi időben rájöttem, hogy kevés kezdeményező típusú ember van, ezért pl. most egy új suliban vagyok, ahol mindenki új, ezért nem vártam, hogy idejöjjön valaki hozzám, hanem én kezdeményeztem a beszélgetést, és jóban is lettem egy csomó lánnyal. szerintem így lehet "gyakorolni" azt, hogy nyíltabban viselkedjünk, és ez egy idő után ösztönös lesz.19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!