Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
, , Hazudhat" a teszt?
Hát én tisztán emlékszem, hogy a használati útmutatóra rá volt írva, hogy ciszta okozhat fals pozitív eredményt.
Itt el is olvashatjátok az utolsó sorokban, hogy igenis van álpozitív eredmény. De biztos hülyeséget írtam...
"Clearblue digitális terhességi teszt"
digitális. teljesen más módon működik, mint a "normál" terhességi tesztek.
ez olyan, mintha ultrahangos vizsgálatról beszélnénk, te meg jönnél a CT-vel.
egyébként vicces oldal, háromból két termékhez az van írva, hogy: "Nem beszerezhető! Nem tudjuk küldeni!!!!"
a biztonság kedvéért 4 felkiáltójellel...
az összes gyógyszertári normál terhességi teszt csak fals negatív lehet. és nem véletlenül.
Több oldal is írja, hogy ciszták termelhetnek HCG-t amit ugye a teszt keres. Nem tudom egy digitális miben működne másképp mint egy sima, nyilván többször használható, de az is HCG-t mutat ki, nem hinném, hogy az alapvető elv más. Itt is írták már más kérdésnél, hogy cisztától lett pozitív a tesztjük. Ritka, de előfordul. Úgyhogy a pozitív teszt sem 100%.
De nem vitatkozom, mert itt mindenki okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!