Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen számotokra a "szexi csaj"?
Úgy értem, hogy nézzen ki az a lány, akire azt mondjátok, hogy szexi?! (Például az is lehet szexi, ha egy csajszinak kicsik a mellei, de hozzá egy formás popsi társul???)
Öltözködés, hajviselet, külső??? Milyen számotokra egy szexi csaj??? Bárki akinek van ötlete, írjon!!!
Szerintem a szexiség elsősorban belülről fakad.
Volt olyan lányismerősöm, akinek nagyon formás teste volt, kifejezetten szép arca, mégis egy trampli volt.
Egyszerűen nemtudott nőiesen, szexin viselkedni.
Ezzel szemben egy kevésbé csinos lány, ha magabiztos, és valóban könnyed és nőies, az elképesztően szexi lehet...
nagy szemek... szép nagy bociszemek... sztem az nagyon vonzó... és én pl nem szeretem a nagy melleket... inkább legyen kicsi formás és feszes :) számomra a kis mellű nők szexibbek... azért legyen neki, de nagy semmiképp ne legyen... nekem nem tetszik... feneke legyen formás, lábai fontosak hogy jók legyenek, legyen aranyos lábfeje, jó alak, szép arc... de ha alapvető mell-fenék párosítást nézzük akkor kicsi formás mell és szép formás fenék :)
17/F
jah és legyen stílusa... ne disco-s, mivel én is inkább indie-hc-skatepunk felé orientálódott emberke vagyok...
nekem ilyen egy szexi csaj ;)
23:04 -es igen így van elfelejtettem odaírni szeretema plázacsajokat,meg aki kirívó,de ehhez én is teszek,hogy jó külsőm legyen.
22:46-os vok. 21/F
Szép arc. Az ápolt hosszú haj az egyik legszebb dísze egy nőnek. Ne legyen elhízva. Szép fogak.
A melle ne legyen túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!