Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire igaz? "Ha a f. sz feláll, az ész megáll. "?
Figyelt kérdés
Ezt ma hallottam,és érdekelne,hogy mennyire igaz.2012. szept. 18. 22:38
3/17 anonim válasza:
Sajnos sokaknál igaz... nálam nem :P
4/17 anonim válasza:
Igen, igaz. Sajnos sokak álszentek és tagadják.
5/17 anonim válasza:
Kb annyira mint az h a pénz nem boldogít. Szóval van benne valami de nem szentírás!
6/17 A kérdező kommentje:
Megtudnátok tippelni az arányt 100 férfi esetén?Átlagos férfiakra gondolok olyan 25-35 éves korosztályból.
2012. szept. 18. 22:48
7/17 anonim válasza:
A merevedéssel egy időben hormonok is felszabadulnak amitől fickósabb lesz az illető... Tehát bevállalósabb a lehetséges aktus elérése érdekében.
A pénz meg igen is boldogít, csak kell hozzá olyas valaki, akivel megoszthatod.
8/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem igaz,a férfiak is emberek nem pedig állatok. Jó van kivétel,de az nem is akar gondolkozni.
9/17 anonim válasza:
Nagyon is igaz ! nem véletlenül találták ki ! ;)
10/17 A kérdező kommentje:
Most,hogy jobban belegondolok,rájöttem valamire.
Ez a mondás nyilván a fiatalabb korosztály többségére érvényes,esetleg még a hormonokkal teli tinikre.
2012. szept. 18. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!