Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok ismerkedni de miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ismerkedni de miért?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem tudok ismerkedni, nem megy. Ma is felvett egy lány msnre elkezdtünk beszélgetni és egy fél óra múlva nem tudtam mit kérdezni, mondani neki. Inkább elköszöntem és kiléptem msnről hogy ne nézzen hülyének hogy nem írok egy árva szót se. Miért nem megy ez nekem? Segítsetek hogyan változzak meg.

18f

2009. júl. 31. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ahhoz hogy elbírjatok jól beszélgetni 2 ember kell,

és sokáig kérdésekkel nem lehet húzni a kérdés arra jó h elindítson valami témát

és attól h nincs téma ne lépj ki, később lehet jöttek volna kibeszélhető témák, a hallgatás nem mindig kínos

25/f

2009. júl. 31. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha a beszélgetéshez két ember kéne, akkor mindenki ugyanezzel a problémával küszködne.. De mások tudnak beszélgetni azzal a lánnyal, tehát mégis csak ő benne lehet a hiba.. (meg nálam is ilyesmi a helyzet..)

(23/F)

KG

2009. júl. 31. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:

azért kell hozzá 2 ember, mert ha csak kérdések vannak meg válaszok egy idő után elfogynak

és ahhoz hogy ne csak kérdés legyen, hanem beszélgetés a másik félnek is értelmesen hozzá kell szólnia, amiből lehet téma nem pedig csak kérdezz felelek

2009. júl. 31. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mihez kell 2 ember.. De a lányok sosem szoktak kérdezni, és a téma fent tartásáért sem igen szoktak küzdeni, így csak a fiúkon múlik a dolog..

KG

2009. júl. 31. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszadónak adok igazat,de nagyon is.

Én is így veszem észre,hogy nekünk kell fenn tartani a beszélgetést,hogy élvezze a csaj a velünk töltött időt és ne akadjon meg a beszélgetés gördülékeny legyen. =)

2009. júl. 31. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Az igaz,h a kérdés csak téma indítás. Ez nem vallatás. Ha kaptok közös témát akkor beszélgettek, s ha nem akkor nincs is mért beszélgessetek. De nem muszáj kérdezz...elég ha célozgatsz. Pl mond azt, hogy neked biztos sok barátod volt, hisz a fiuk nem tudnak ellenállni egy ilyen csinos lánynak. Ez bók is és infót is megtudsz a lányról. Bármit mondhatsz ami egyszer az eszedbe jut.
2009. júl. 31. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:

nem értek egyet azzal hogy a fiúknak kell állandóan fenntartani a beszélgetést... legalábbis nekem még nem volt ilyen tapasztalatom... sztem egyik lány sem élvez ha egész végig szinte csak a fiú beszél... azért hívják beszélgetésnek, hogy mindkét fél beszéljen... a kérdés ismerkedésnél tényleg arra kell, hogy abból legyen egy válasz, abból egy téma, egy témából másik téma, és így tovább... ha nem azon jár az ember agya, hogy mit kérdezzen, meg milyen témát dobjon fel, akkor nem lesz gond a beszélgetéssel... és te, kedves kérdező, a következő adandó alkalommal beszélj meg a leányzóval egy találkát... élőben teljesen más minden... msn-en én sem tudok ismerkedni... nem lehet... sztem... meg ismerősökkel sem tudok...megbeszéljük hogy este hova, mikor mit... erre jó az msn... ismerkedésnek nem.. max kezdetnek... hogy találkozzatok... sztem a legközelebbi adandó alkalommal mondd neki, hogy el kell menned ide meg oda, és nincs senki aki elkísérne, és nem-e kísérne el... ha nem oda valósi ahova te, akkor meg valamiért kelljen bemenned abba a városba/faluba ahol ő lakik ;) és igazán segíthetne neked eligazodni ;) max megéled mint kellemetlen élményt, de tapasztalatszerzésnek tökéletes... ;)sok sikert... és tényleg találkozz vele minél hamarabb... mindjárt suli... addig vagy szerzel magadnak egy barátnőt, vagy szerzel tapasztalatot barátnőszerzéshez... csak ne görcsölj ezen hogy miről beszélgessetek és nem lesz semmi gond ;)

17/F

2009. aug. 1. 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Az MSN nem alkalmas ismerkedésre, de még a barátaiddal való kapcsolatodat is megszüntetheti, ha azon keresztül próbálsz kommunikálni velük. Én már régóta nem is használom..

(23/F)

KG

2009. aug. 1. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!