Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szexi egy rövid hajú csaj is?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 10:49
21/33 A kérdező kommentje:
jól áll, csak undorodok magamtól..
2012. szept. 18. 11:12
22/33 anonim válasza:
majd megnő a haj.nyugi.ezen ne idegeskedj. ha olyan mint a képen sztem nincs miért aggódnod.a barátodnak sincs baja vele.akkor meg??
próbáld úgy nézni a helyzeted hogy kicsit megújultál, másmilyen lettél.nincsen semmi baj, ezen ne problémázz :)
23/33 anonim válasza:
Gondolom kaptál érte jócskán pénzt, azért csináltad. Szóval jah, aki kurv@nak áll...
Te sem gondoltad komolyan, hogy a hajmodellkedés abból áll, hogy levágja a színpadon a frufrud...
Amúgy igen, nagyon szexisek a rövid hajó lányok, amit linkeltél az meg egy különösen jó fazon.
24/33 anonim válasza:
szerintem simán lehet. linkelsz egy képet?
26/33 anonim válasza:
Nekem speciel nem,nem tudok nőt elképzelni csak hosszú minimum hátközépig érő hajjal.
27/33 A kérdező kommentje:
semennyit...
2012. szept. 18. 11:45
28/33 anonim válasza:
Akkor csak simán ostoba vagy... azon meg a haj se sokat segít.
29/33 anonim válasza:
első ez honnan jött?
Szerintem nagyon is lehet.
26/F
30/33 anonim válasza:
Kizárt dolog! :(
Legyen szép hosszú hajad és ne festesd! :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!