Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék zenész lányokkal ismerkedni?
Sajnos egyszerűen nem érdekel semmi más elfoglaltság a zenélésen (gitár, voltam együttessel is fellépni) és zenehallgatáson kívül (na jó, számítógépes játékok néha-néha és programozás, de most égessem magam ezzel?). Meg ránézek más lányokra, de többségük sajnos nem tud megfogni, közönségesnek találom őket, meg aztán tuti elutasítanának, amiért nincs közös érdeklődésünk.
Viszont van egy régi lány ismerősöm, aki zongorázik, mikor pedig egy zenekarban játszottunk, akkor egyszerre volt billentyűs és énekes. Na az ilyen lányok nagyon az ideáljaim tudnak lenni.
Csak hol találok több ilyen beállítottságú lányt? Biztos most szörnyű alaknak néztek, de sajnos tényleg nekem a zene az életem, más lánnyal már voltam, de szétmentünk, annyira két külön világ voltunk.:(
20/F
Szerintem biztos akadnak ilyen lányok, mert én például imádom a zenét, igaz hangszeren sajnos nem játszom, de mindig is terveztem, hogy megtanulok.
Szóval csak fel a fejjel:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!