Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Bejön nektek az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Bejön nektek az ha valaki izmos?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 18:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Jó ha van rajta vmi izom de tényleg ne izompacsirta legyen. Az elöttem szólóval egyet értek hogy ha átölel akk azok az izmok téll biztonság érzetet adnak de na legyen izom agy.
2009. aug. 2. 02:30
 12/21 anonim válasza:
75%
Az a jó pasi, akinek nagyobb melle van mint nekem, és persze izomból!:D:P
2009. aug. 12. 10:14
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Nekem egyáltalán nem. Én a magas vékony szinte " rozoga" pasikra bukom. Pl. John Leven az Europe együttesből.

Nekem ez jön be!

2009. aug. 12. 10:29
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
Valamennyi izom kell, ne legyen gyenge nudli. Megtudjon védeni ha kell. :-) Viszont a felfújt, agyondolgozott hordóméretű test nekem eggyáltalán nem jön be. Nem bírom az olyan pasikat akik fél életüket gyúrással töltik.
2009. aug. 12. 10:42
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ mennyi izom van rajta. Esetleg képet linkelsz?
2009. aug. 12. 11:07
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Valahogy ezekre a válaszokra számítottam...:) De akkor is csak napi 1,5 órát fogok edzőterembe tölteni. Nem hiszem, hogy a fél életem el menne vele.
2009. aug. 12. 11:21
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
juuuuuuujjjjjjjj imádom az izmos pasikat!!!!Főleg ha olyan ártatlanul is tudnak nézni....nagyon döglesztőek vááááááááááááááá!!!!!!!xD
2009. aug. 12. 12:15
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

ma 12:15össel teljes mrétékben egyetértek. wááh az izmos pasik néznek ki legjobban a világon, nem a kisujjam cingár.. nem folytatom tovább:D

szóval határozottam IGEN

De ízlések és pofonok, megértem ,hogy másnak nem ugynaolyan az ízlése mint nekem, és azért nem pontozom le a többit, mert nekik ez nem tetszik. a véleményt nem lehet pontozni sztem

2009. aug. 12. 13:15
 19/21 anonim válasza:

nekem se..!!!

meerr..annyiraa megjátszáák magukat h ilyen izmos vagyok olyan izmos wagyok..szwal nem...egyszerűen undoritó...

2010. máj. 23. 08:39
 20/21 anonim válasza:

az a legjobb mikor vékony a fiu és csak egy kicsit van kidolgozva, szolidan ,de mégis sexin és formásan xDD

de az izompacsirták nem naon jonnek be

15 L

2010. júl. 6. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!