Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért úgy mondják hogy gáz ha a férfinak nincs egzisztenciája? Miért nem lehet egyenesen kimondani hogy gáz ha csóró?
Figyelt kérdés
Nem undorító ez egy kicsikét? Meg hogy manapság már nem gyermekáldás van hanem gyermekVÁLLALÁS. érted. VÁLLALÁS. mintha valami befektetés lenne. kavarog ezektől a gyomrom. másoknak is?2012. szept. 18. 06:16
11/16 anonim válasza:
Utolsó, nem az ismerőseim segítettek, erről ennyit és igen, ahol kell ott kell hazudni, csalni meg minden. Ha az ember csak így juthat előrébb, akkor muszáj. Szerencsére nekem nagyon kevésszer kellett így cselekednem. És azért kitartással, szorgalommal, akarattal, úgy hogy küzdesz még akkor is, ha reménytelennek tűnik a helyzet és talán némi szerencsével, sikerülhet amit akarsz! Én például sokáig a fizetésemet nem költöttem szinte semmire sem, hogy 12 hónap alatt összegyűljön annyi, hogy ne fájjon a fejem pénzügyek miatt. Javaslom, hátha ez segít valakinek. Meg kell állni, hogy ne költsük, míg nem lesz sok! Aztán meg már kamatozik szépen magától. Persze attól is függ, milyen helyen dolgozol. Próbálj jó munkahelyet kifogni. Nem azért mondom, de lusta mindig talál kifogást. Lehet már épp jobb lenne, de te elrontod saját magadnak. Ezzel most nem ítélek senkit, ugyanis nem ismerem a helyzeteteket, nem tudom pontosan. Így nem is szeretnék tovább okoskodni, nekem ez a meglátásom, mert én is a semmiből indultam el, de tényleg és kiharcoltam magamnak azt, hogy most itt lehessek egy viszonylag normális munkahelyen, ahol megbecsülik a munkámat. Sok sikert kívánok itt mindenki életébe és azt is remélem, hogy hamarosan jobb lesz a sorsotok!
12/16 anonim válasza:
9-es
OFF
Általában azokról, akik tele szájjal hangoztatják, h ők micsoda szorgalmas emberek, mi mindent megteremtettek maguknak önerőből, csakis szorgalommal/tanulással, na az ilyenekről szokott kiderülni, hogy:
-anyu-apu fizette a külföldi utakat, külföldi iskolákat, hogy legyen nyelvtudásom
-apuék fizették az albit, meg az egyetemi tandíjat
-most anyuék fizetik a lakáshitelt 1 évig, mert nekem most kicsit sok a kiadásom
-diploma után rögtön lett munkám, képzeljétek! A családi vállalkozásban helyezkedtem el.
ezzel nincs semmi bajom, segítse is a szülő a gyerekét, amennyire teheti, de akkor ne verjük a mellünket, h mi húúú, de szorgalmasak vagyunk és azért van meg mindenünk.
ON
13/16 anonim válasza:
9-es vagyok:Az én szüleim max a tankönyveimet fizették de a szakközép utolsó 2 évében és a technikum alatt abból a pénzből vettem meg a tankönyveket amit nyári,tavaszi,téli és őszi szünetekben össze gyűjtöttem,na meg nem egyszer azért adtam el a cuccaimat,hogy betudják fizetni a számlákat.Szóval nekem senki nem mondja,hogy nem voltam szorgalmas és ezt a tanáraim is tudták rólam.Matekból minden félévkor meghúztak,de a tanár év végén mindig átengedett mert heti 2szer jártam suliban korrepetálásra,plusz a heti fakultációk és itthon napi 2 órát matekoztam úgy és hétvégenként keresztanyámék is korrepetáltak.Ha valami nem ment akkor nem feladtam,hanem addig nem álltam fel amíg nem tanultam/értettem meg.
14/16 anonim válasza:
bocsi 7. voltam és elnéztem azt hittem nekem írtad.Szóval sztornó az egész amit írtam.
15/16 anonim válasza:
Az előbb írtam, hogy nem voltak a szüleim egyáltalán anyagiasak. Mondom én csak szorgalomból vagyok ott, ahol vagyok. Ahogy azt is mondtam, mindig talál kifogást az, aki nyávog, hogy ezt kéne meg azt, de nem bírja elszánni magát, még ha hihetetlennek is tűnik amit akar, mert ez kényelmesebb. Sült galamb senkihez sem fog szállingózni. Igen, akit a szülei, rokonai pénzelnek annak tényleg könnyebb. Mindegy, én nem szaporítom tovább a szót, végül is, csinálj amit akarsz, én tudom nekem miért lett jó helyzetem, más meg nem számít. Ennyi.
16/16 anonim válasza:
6/15 mi az hogy bűnözzön ?:D a jó ku-rva anyádnak írkálj ilyeneket :D am meg látszik milyengec*ibuta vagy-.- meg az egész felfogásod.Még a végén megfogadja te retkespofájú csira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!