Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kavar egy pasi mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kavar egy pasi mindig más lányokkal? (többi lent)

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyes pasik minden hétvégén mással kavarnak? csak a szexre mennek?

Miért nem keres egy állandó barátnőt?

2012. szept. 17. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért ?

Miért lenne kötelező fix barátnőt keresni?

Amíg az illető jól érzi így magát addig minek?

2012. szept. 17. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ne? Talán azért mert egyik lány sem volt rá olyan hatással, hogy többet akarjon.
2012. szept. 17. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Férfi létemre én se szeretem az ilyen embereket,van nekem is egy ilyen barátom,nem is kedvelem ezért.
2012. szept. 17. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Erre van egy kedvenc idézetem: Nem minden férfi csak szexet szeretne a nőtől,de nem minden nő képes ennél többet adni!

:)

2012. szept. 17. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
jajjj,már megint...
2012. szept. 17. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Amíg nem találok meg olyan lányt, aki mellett nem kompromisszumokkal lennék, addig nem horgonyzok le senkinél.
2012. szept. 17. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert azt keressük, aki a legjobban szop!
2012. szept. 17. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:

haverom midnen héten másik csajjal van

miért? mert amikor kezdett beleszeretni egy szende kis aranyos lányba akiben megbizott akkor az átverte megcsalta

azt hazudta hogy nagyanyjánál van 100km-re közbe meg ott rázta a seggét nekem (nem tudta h haverommal "járt") na ezért

de ö mai napig valja hogy ha egyszer meglátja egy lányba azt hohy ö tényleg megérdemel egy esélyt még akkor is hogy ha honapokig várni kell az elsö szexre akkor is ad neki egy esélyt

csak épp nem nagyon akarnak ilyen lányok vele ismerkedni mert nem izmos hanem macis igy maradnak a r.ibancok ameddig nem talál egy normális lányt akiben esetleg valamennyire megbizhatna

2012. szept. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!