Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el ha szexpartnert keres az ember?
Találkoztam egy lánnyal, előzetesen én elmondtam neki mire gondolok, de amikor szembesült vele(m) személyesen egyszerűen meghőkölt! Többször mondta hogy helyes vagyok, és hogy simán belemenne... mégis gondolkozik!
Ezek a gátlások? Pedig még csak nem is vagyok kö...g mert elmondtam mit akarok, nem vágtam át!
Csak én jártam így? :)
23/F
Én vagyok a lány.
Honnan a fészkes fenéből következik, hogy akinek szexpartnere van az össze-vissza kefél? Mert ez pont nem ezt jelenti. Van valaki, akivel rendszeresen összejárok csak szex céljából. Nem a párom, nem a szerelmem, csak szex, mégis egy állandó kapcsolat. Miben másabb ez a párkapcsolatoknál? Semmiben. Pont ugyanannyi emberrel szexelek egyszerre, mint egy monogám valaki. Csak nem üldöz a vágy, hogy mindjárt vegyen is el feleségül. Vagy ha jönnének-mennének az életemben a hosszabb-rövidebb párkapcsolatok akkor már minden oké, mert párkapcsolat?
Igen, vannak szükségleteim, amit kulturált ember módjára elégítek ki, nincs ebben kivetnivaló. És nem akarok rajta uralkodni, amíg azzal másokat nem sértek. Bigott ostobaságra vall a buszon maszturbálást meg az erőszakot összemérni azzal, hogy 2 ember kapcsolat nélkül, önnön elhatározásból szexuális kapcsolatot létesít, de hát mit is várjunk ugye...Csak nem értem, hogy aki ezt leírja az valóban egyenrangúnak érzi a 2 dolgot?
Egyetértek veled teljesen, almát körtével nem lehet összehasonlítani! ÉN is csak annyit akartam mondani a mondatommal, hogy van végre egy valaki aki ezt felvállalja...és immáron 2x is :)
Köszi !
Szerintem a lányok úgy könnyebben belemennek, és jobban ki is tudod előtte puhatolni, hogy valóban elég-e neki ennyi - mert az eleve ritka.
A legkönnyebb persze egy exszel, akivel jó volt a szex, és épp nincs kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!