Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezd el nőni?
14 éves vagyok, ilyenkor már el kéne kezdenie nőni a melleimnek, de szinte laposak( a méreteim:mell alatti méret:76, mell:84)
Anyukámnak se túl nagy a melle. Nekem ettől függetlenül lehet még nagy? Ez lesz a végleges méret, vagy fog még nőni? (az osztályban a legtöbb lánynak már sokkal nagyobb) A párkapcsolataimban a fiúkat zavarni fogja?
Nekem 15-16 évesen nőtt meg, addig én is lapos voltam, már kezdtem megijedni, de aztán 2 év alatt annyit nőtt, hogy hihetetlen. Én anyámnak is alig van melle (75A), szerencsére nekem 3-szor akkora lett (80C). Gondolom e téren apám génjeit örököltem.
Ha nem is nő meg, az sem biztos, hogy baj, manapság a kis mell a divatos. Hogy miért, azt nem tudom.
22L
Tudtommal nem vagyok az édesed.
Azért gondoltam volna, hogy divatos, mert pár éve még minden pasi a nagy dudákért volt oda meg vissza, ma meg mást nem olvasok csak azt, hogy pici cici a legizgatóbb.
ismerek egy 16 éves lányt és neki sincs semmi melle, de a tied nőhet még ne aggódj:D
am nem kell 80D-snek lennie, a 75B pont megfelel:)
hallod olyan jó csajt láttam a Feszty körkép túrán, olyan lapos volt mint a kocsi műszerfala de eszméletlen vonzó is :D Vhogy jobban meg akartam volna fogni azt a nemlétező cicit mintha lenne vkinek xDDD
F19 (kb 16-17 lehetett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!