Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezd el nőni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, ilyenkor már el kéne kezdenie nőni a melleimnek, de szinte laposak( a méreteim:mell alatti méret:76, mell:84)

Anyukámnak se túl nagy a melle. Nekem ettől függetlenül lehet még nagy? Ez lesz a végleges méret, vagy fog még nőni? (az osztályban a legtöbb lánynak már sokkal nagyobb) A párkapcsolataimban a fiúkat zavarni fogja?

2012. szept. 17. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
na szóval ez a mellméret problémázás már 14 évesen elkezdődik a lányoknál?nem is gondoltam volna.
2012. szept. 17. 17:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, mert 20-21 éves korodig még nőhet a melled. Egyébként ne azt nézd, hogy a többi lánynak már nagy melle van, mert attól ők semmivel sem értékesebbek mint Te! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. szept. 17. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 15-16 évesen nőtt meg, addig én is lapos voltam, már kezdtem megijedni, de aztán 2 év alatt annyit nőtt, hogy hihetetlen. Én anyámnak is alig van melle (75A), szerencsére nekem 3-szor akkora lett (80C). Gondolom e téren apám génjeit örököltem.

Ha nem is nő meg, az sem biztos, hogy baj, manapság a kis mell a divatos. Hogy miért, azt nem tudom.

22L

2012. szept. 17. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
nem divatos édesem csak van akinek az tetszik és kész,van akinek meg csak a nagy tetszik.
2012. szept. 17. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Tudtommal nem vagyok az édesed.

Azért gondoltam volna, hogy divatos, mert pár éve még minden pasi a nagy dudákért volt oda meg vissza, ma meg mást nem olvasok csak azt, hogy pici cici a legizgatóbb.

2012. szept. 17. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg meg lehet nézni a bikini- és fehérneműreklámokat, minden plakáton deszkacsajok virítanak. 10-ből 2-nek ha van melle a reklámokban.
2012. szept. 17. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:

ismerek egy 16 éves lányt és neki sincs semmi melle, de a tied nőhet még ne aggódj:D

am nem kell 80D-snek lennie, a 75B pont megfelel:)

2012. szept. 17. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ős tudtam hogy 14eves lányok kar ilyeneken problémáznak, amúgy szerintem semmi baj nincs a kis mellel
2012. szept. 17. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem oszt édesmindegy, mert én mindig azt szeretem, amelyik éppen a csajomon van!
2012. szept. 17. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:

hallod olyan jó csajt láttam a Feszty körkép túrán, olyan lapos volt mint a kocsi műszerfala de eszméletlen vonzó is :D Vhogy jobban meg akartam volna fogni azt a nemlétező cicit mintha lenne vkinek xDDD

F19 (kb 16-17 lehetett)

2012. szept. 18. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!