Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy szabályos, szép fogsor sokat dob az összképen?
Az a lényeg hogy ne legyen szájszag, annál rosszabb nincs a világon!
Egyébként még általánosban volt egy fogszabályzós csaj, akit mindenki lenézett, senkinek nem kellett, és mikor levették a fogszabályzóját olyan mintha bombázóvá változott volna. Nem tudom miért de tényleg!
Hátránynak nem hátrány.. Bár nekem az számít, hogy ápolt legyen, ne legyen büdös és sárga/fekete xD Arról nem tehet senki, hogy áll. Átérzem, nekem is elég csúnyán előreállnak a fogaim, de 4 fogat kéne kihúzni, hogy lehessen fogszabályzóm, szóval inkább passzolok :DD Ezt kivéve természetesen karbantartom :D Van is barátom, szóval eddig nem sok dologban akadályoztak a fogaim :DD
18/L
IGEN! Nekem valahogy fog fétisem van... :D Na jó, azért nem, de nagyon szeretem a szép fogsorokat. 13-14 éves koromban kezdődött ez, észrevettem, hogy elkezdtem bámulni a srácok fogait... Barátnőim szerint nem vagyok komplett, de azért ők is szeretik a szép fogsorokat. :)
Szóval igen, szerintem sokat dob! De persze az sem baj, ha valakinek nem annyira szép, nekem nem kritérium. De azért plusz pont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!