Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő már az ismerkedési fázisban a volt kapcsolatáról beszél az már bukó igaz?
Figyelt kérdés
Most nem feltétlen hogy milyen jó volt,hanem beleavat bizonyos dolgokban és panaszkodik hogy most régen szakított és ilyenek.2012. szept. 17. 11:54
1/8 A kérdező kommentje:
* nem régen
2012. szept. 17. 11:55
2/8 anonim válasza:
nem feltétlen bukó,ha el tudod viselni a 2. helyezést:D
3/8 anonim válasza:
szidjad a srácot.Amúgy szerintem ha "beavat" mindenbe,akkor inkább már megbízik benned,szerintem ettől még lehetesélyed:D elfelejteted vele a srácot:D
4/8 anonim válasza:
Miért lenne bunko? Attol függ, hogy mit akar ezzel? (Tiszta vizet önteni a pohárba, vagy megfogalmazni az elvárásait, ....) Ha csak ez a témája az zavaro. ( Vagy olvastad a bunkoság 1000 ismérve c könyvben?)
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mert sok helyen azt hallottam és sokan mondták,ha valaki a volt kapcsolatáról kezed el nyavajogni akkor az a nő a barát kategóriába akar sorolni téged és hogy lelki szennyesnek akar használni ,hogy valaki megsajnálja és legyen kinek kiönteni mindig a lelkét.
2012. szept. 17. 12:03
7/8 anonim válasza:
Pedig lehetne elirás is, simán bunkó. F@szt se érdekel az első randin, hogy milyen lelki válsága volt az elöző kapcsolatában a volt barátjával vagy mennyire gonosz volt vele az anyósa meg ilyenek. Mi közöm hozzá?
8/8 anonim válasza:
2.vagyok
Szerintem az ha elsőre barát kategóriába sorol téged egy lány egyáltalán nem baj,sőt szerintem mivel úgysincs olyan szoros jó fiú-lány barátság,idő után szerelem lesz,és szorosabb lesz az a kapcsolat,legalábbis nekem ez a tapasztalatom,nekem a mostani barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt,pedig úgy ismerkedtünk meg,hogy csak barát,fél évig tényleg csak barát volt,aztán szerelem lett és nagyon jól megvagyunk;) szóval szerintem nincs nagy baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!