Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő feeling? (lent)
A minap az egyik oldalon találtam olyat, hogy véleményeket lehetett írni a szolgáltatást nyújtó hölgyekről
Beleolvasgattam
A sok pozitív és negatív kritikák között egy fogalom volt amin nagyon meglepődtem, mégpedig a "barátnő feeling".
A legtöbb úrnak vagy ez tetszett, vagy pont ennek hiánya nem.
Kérdésem: ha egy ffi ember "barátnő feelingre" vágyik, akkor minek megy el qrvázni? Tud igazi "barátnő feelinget" nyújtani egy qrva?
Tud. Átmenetileg és pénzért.
Ezen a pasik azt értik, hogy:
hiába akkor lát először örömmel fogad, mintha ezer éve ismerne. Kedves és nyitott, fel tudja oldani a vendég első zavarát. (mert azért ilyenkor zavarban van az ember)
Ha vendég van nem veszi fel a telefont, sőt lehalkítja, mert csak a vendéggel foglalkozik, így az nem érzi hogy csak egy a sok közül.
A pénzért vett szex nem szeretkezés, de a "barátnő fílinges" dologgal közelítik a lányok azaz készségesek,ha kell beszélgetősek ha kell hallgatnak. Nem a durr bele és készre hajtanak. Nem sürgetnek, nincs TP azaz "time pressure", hanem ha kell simogatnak, bújnak, ha kell relaxálnak, ha kell beindítanak.
Igaz az időt a végén meg kell fizetni :)
És aztán úgy búcsúznak, mntha a legjobb barátjuk lennél és várnak vissza.
Valami ilyesmi...
Ritka aki igazán jól csinálja ehhez már intelligencia is kell. De az ilyen lányokhoz visszajárnak a "vendégek".
Amúgy meg a pasik pont azért mennek ilyen lányokhoz mert az érzésre és a törődésre vágynak, de adott esetben a kötöttségekre már nem. Így ez meg tiszta ügy... :)
Más nevében nem nyilatkozhatok, de véleményem szerint az ilyen lányok többet nyújtanak nem csak a szex terén hanem a "barátnő fíling" terén is mint amit egy tartós párkapcsolatban pár év után a barátnőjüktől kapnak.
Házas embereknek meg tiszta így a lelkiismeret, ugye :) Barátnő fíling megvolt, effektív tartós barátnő meg nincs, nem is volt. Semmi megcsalás, mindenki boldog. Sajnos általában a házaspár nő tagja is, csak ő azért mert na hálisten ma se kellett a párjával... hát ezért vannak ilyen fizetős lányok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!