Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók jól sikerülése fontos tényező egy kapcsolatban?
Az nem alaphigiénia, amiről már te beszélsz :)))
Dehogynem veszélyezteti a közérzetét :D Hát te hogy érzed magad mikor reggel felkelsz? Sokkal jobb, miután fogat mosol és friss mentolos ízt érzel a szádban. Na, ha ezt valaki nem érzi, az nem érzi tisztának magát. Mint amikor nem mosol kezet WC után. Ha ez elmarad, az rohadt nagy gond :)
De én például reggel zuhanyzom...és ha nyitott szájjal bámulok fel a zuhanyrózsa felé....arcmosás, felfrissülés céljából....akkor ugye megy víz a számba...amit rendszerint gusztustalan lenyelni :D ezért nem teszem :D és akkor már kiöblítődik a szám is...és 10 perc múlva egy fogmosást el lehet így felejteni....
Jó persze csak akkor van nyitva a szám ha még olyan fáradt vagyok hogy be se tudom csukni :D
És nálatok mentolos víz folyik a zuhanyból? :D Az arcodat ez felfrissíti, de a szádat nem :D
Amúgy WTF? :DDDD Te nyitott szájjal nézel felfelé a zuhanyrózsára? :'DDD
De ez hogy? :DD Aláállsz és úgy nyitod ki a szádat, mint amikor az oroszlán üvölt? :DDDD
Bocs, ezt elképzeltem :DDDD
Akkor miért nem kapsz be egy szívószálat és mész azzal zuhanyozni?
:DDDDD
Na de attól, hogy iható, még nem szoktuk meginni :D Én legalábbis nem tudom,képtelen lennék a zuhanyból inni :D
Hiába folyik belőle hideg víz is :)
A zuhanynak a legnagyobb hátránya számomra, hogy nincs gumikacsa, és óvintézkedések ide vagy oda, mindig vizes lesz a hajam :D Ami 60 cm-es hajnál nem annyira mókás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!