Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor éreztétek már azt, hogy nem vagytok elég jók?
Figyelt kérdés
Én mostanában nagyon ezt érzem mert egy olyan fiú tetszik nekem aki a party p*csákat szereti és én nagyon nem vagyok az.. és nagyon úgy érzem, hogy sosem leszek neki szép vagy jó csaj... :/ Ti milyen körülmények között éreztétek így magatokat?2012. szept. 14. 23:25
11/14 A kérdező kommentje:
asszem nagyon nem vágod mit akarok mondani és képzeld oda van írva, hogy nem vagyok olyan mint azok a a lányok és ha nem látnád az a poblémám, hogy az ilyen lányokat szereti... szted ezért tetszik? Legközelebb gondold végig mielőtt ilyeneket kívánsz nekem...
2012. szept. 15. 00:13
12/14 anonim válasza:
Nem érdekel hogy miért tetszik,de gondolom nagyon magas IQ szintje lehet ha csak a party p*csákra bukik.Ez esetben megérdemled amit érzel amiért ilyen türhők kellenek neked
13/14 A kérdező kommentje:
pont tudja az ember kontrolálni azt, hogy ki jön be neki ... grat
2012. szept. 15. 00:20
14/14 anonim válasza:
Nem erről van szó.Vannak szép nők akik nekem is bejönnek de nem alakítanék ki velük párkapcsolatot mert belsőleg nullák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!