Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire tartjátok szépnek?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ti mennyire találjátok szépnek a kiálló kulcscsontot? Én vékony típus vagyok és eléggé látszik a kulcscsontom, szerintem csúnya, de változtatni nem nagyon tudok rajta, sajnos.
Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!
Korotokat írjátok légyszi!
Szerintem nincs vele gond, nekem bejön
És úgy is nőiesedsz még egy kicsit, akkor pedig igen el fog tűnni
f/20
Amilyen vékony vagyok... nem mondhatom, hogy csúnya. Mennyi idős vagy és milyen magas?
20F
Énnekem is nagyon hasonló a mellkasom és az a feletti rész, mint a linkelt kép. (Akár enyémről is készülhetett volna). Pasik sose bántottak emiatt. Kicsi melleimet is szerették, az alak nem olyan fontos inkább a tekintet, az ápoltság, a viselkedés. Belső én. Persze aki csak dugni akar az más tészta.
3 pasim volt ebből eggyel 6 éve együtt vagyok, semmi bajuk nem volt evvel. :-)
24/N
Nem vagyok gebe!!! Vékony vagyok, a kettő közel sincs egymáshoz fogalomzavarban szenvedők.
21 éves vagyok, 164 cm 50kg.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!