Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Nem érzitek úgy, hogy a smink egy nagy átverés?

Figyelt kérdés

Elképedve néztem egyik nap, amikor megláttam az egyik osztálytársnőmet sminktelenül, pedig csak a szempilláját szokta kifesteni. Ha még csak erről lenne szó! Nagyon sok lányon van alapozó, púder, szempillaspirál és miegymás, amikkel tényleg gyönyörűek. De ezek nélkül talán nem is figyelnének fel rájuk. Nem tölt el ez Titeket rossz érzéssel, hogy mi lányok/nők egy sokkal szebb arcot tudunk mutatni néhány kozmetikai termékkel? Vagy nem is érdekel?

Köszi a válaszokat! :)

(Lányok is írhatnak! Szóval nemet és kort kérlek írjatok).

(Kérem, ezt ne tegyék át másik kategóriába!)

2012. szept. 14. 11:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én nem sminkelem magamat! Néha, ha valami buli vagy ünnepség van, akkor kis szemhéjfesték, szájfény és ennyi. Én jól érzem magamat a bőrömben smink nélkül is.. Nem vagyok szépségkirálynő, se egoista, de smink nélkül szebb vagyok, mint némely csaj sminkkel.. tudnék mutatni példákat ocsmány sminkekre....

És különben is a pasim is utálná, ha smink lenne rajtam, ezt többször hangoztatja. Nem szereti, szépnek tart anélkül is ^^ :)

23/L

2012. szept. 14. 12:40
 12/20 anonim ***** válasza:

hm...szerintem az aknék nem igaziak....jó termékreklám

akkora dudort varázsoltak a homlokára, azt nem tudom milyen csoda kence tüntetné el...

akinek meg valóban ilyen pattanásos a bőre, azt megértem, h alapozózza, púderozza magát, nem találok benne semmi kivetnivalót, ők is akarnak tetszeni

igen a férfiaknak, más nőknek, és magunknak is, ez már csak ilyen, női hiúság, minden nő hiú...szerintem nincs ezzel baj, ennél sokkal aljasabb emberi motivációk léteznek, a puszta tetszeni vágyással még tudtommal nem árt senkinek egy nő/férfi sem

én személy szerint ritkán sminkelem magam, vagyis hangulatfüggő, van úgy, h hetek, vagy hónapok telnek el, h semmi smink, máskor meg minden nap használok egy kis szemfestéket, szempillaspirált, de ez a max, ez meg nem változtatja meg senki arcát annyira, h ne lehetne felismerni, v csúnya lenne enélkül

2012. szept. 14. 12:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Belenéztem én is a videóba. Smink nélkül se csúnya.. a pattanások amik kellemetlenek, de ha azoknak csak a háromnegyedét eltünteti valamilyen módon már jó :) Ismerek még pattanásosabb arcú lányokat és nekik is van barátjuk :)

Egyébként én a pattanásokra a Garnier arclemosót ajánlom. Mindennap azzal mosom az arcomat, nem tusfürdővel vagy szappannal és bevált. Ha mégis érzem, hogy jönne ki újabb pati, akkor gyorsan lemosom azt a részt ezzel az arclemosóval és jéé ki se jön a pattanás, 1-2 nap alatt elmúlik :) De persze ez bőrfüggő is :)

2012. szept. 14. 12:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez a videón lévő lány nekem smink nélkül sokkal jobban tetszik,persze azok a ragyák nem valami szépek,de nálam nem számít.Amúgy a smink se zavar,mert simán meg tudom állapítani valakiről,hogy tényleg szép-e,vagy csak a sminkje miatt az.
2012. szept. 14. 14:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de már miért lenne átverés? Egy szép ruha átverés, ugyanis lehet pont azokat a részeket takarja, amik nélküle nem lennének olyan szépek, vagy egy melltartó az, hogy helyén legyenek a dolgok ? :)

Én nem használok túl sok sminket, de jobban érzem magam a bőrömbe, ha azt a keveset felteszem indulás előtt, ami nekem egy perc. Nem mondom, hogy nélküle nem bírnám ki, de sok dolog nélkül kibírnánk, mégis használjuk. Az én bőröm, arcommal egyébként szerencsére semmi gond nincs, szóval nem takarónak használom a sminket.

2012. szept. 14. 14:47
 16/20 anonim ***** válasza:

a sok igénytelen lepontozott:D

(és ezt is lefogják) :D:D

2012. szept. 14. 14:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Én csak szempillaspirált használok, nem is értem, azzal mi olyan nagy baj. Hosszabb szempilla, szebb tekintet, ennyi. Nem hiszem hogy nélküle sokkal rondább lennék, meg nagyon átvernék bárkit is. Simán kimegyek az utcára minden smink nélkül, víz közelében se akadok ki, hogy most mi lesz, de nem érzem magam kamunak azért, általában azért használok egy minimális sminket.
2012. szept. 14. 15:58
 18/20 anonim ***** válasza:
A nők abba szeretnek bele amit hallanak, A férfiak pedig abba amit látnak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak.
2012. szept. 14. 15:59
 19/20 anonim ***** válasza:
nem, mert amit én nézek meg egy nő arcán, azt nem lehet ráfesteni :)
2012. szept. 14. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:

teljesen egyetértek. én nem sminkelem magam, max. buliba, ünnepre, mert nem akarom, hogy a környezetem a "feljavított" arcomhoz szokjon hozzá, és ledöbbenjen, ha megjelennék a normális arcommal. erre akkor jöttem rá, amikor nagyon csinos, de rengeteg sminket használó lányismerőseimet láttam festetlenül, és először azt hittem, betegek, vagy valami bajuk van.. annyira furcsa volt.

szóval inkább élvezem, hogy ha néha kisminkelem magam, akkor csak úgy záporoznak a dicséretek, a ritkaság varázsa miatt :)

20l

2012. szept. 14. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!