Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell viselkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell viselkedni egy olyan lánnyal, akinek tetszem, de ő félénk és én is az vagyok?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a fősulit. Van egy csaj akin észre vettem, hogy szokott nézegetni, de csak akkor ha én nem nézek felé, meg egyből elkapja a tekintetét ha arra nézek. Az a helyzet, hogy ő kis félénk, meg nem annyira szép, viszont igényes meg jól öltözik... Én meg nem azert hogy nagyzoljak de magas vagyok, atletikus testalkatú, jól öltözök meg arcra se vagyok rossz, de ennek ellenére beszari vagyok, és adom a nagyvilági csávót. :/ szóval nem mentem oda hozzá. 19ek vagyunk azt hiszem. Komolyabb beszélgetésünk nem volt még, csak annyi, hogy egyszer odajött hozzám hogy hol lesz az előadás meg hogy milyen szakon vagyok, stb... Ekkor is nagyon zavarba volt egyébként.

2012. szept. 13. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Mit akarsz tőle ha szerinted nem annyira szép?:D 24F
2012. szept. 13. 22:41
 2/9 A kérdező kommentje:
annyi hogy nem egy fullos bombázó hanem olyan átlagos.
2012. szept. 13. 22:46
 3/9 Detti97 válasza:
100%
Győzd le a félénkségedet ;D Menny oda hozzá, és kezdeményezz beszélgetést!
2012. szept. 14. 15:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Az zavar de nagyon, hogy amikor beszélünk, ő nem olyan arcot vág, mint azok a lányok, akik elmondták nekem nyíltan, hogy "nagyon tetszel ". Ők mosolyogtak, meg tudtunk is beszélgetni minden jóról. Bár ők bátrabbak voltak azért meg ismertem is őket jó ideje. Namost ő mikor beszéltünk, pókerfész, rövid szemkontaktok, néha kis hajbuzerálás, tehát mintha egy állásinterjun lenne, idegesnek tűnik. Ezert nem tudom, hogy most az jár a fejében, hogy "jaj húzzon már a fenébe " vagy nem.

Csajok ti amikor a kiszemelttel beszéltek zavarba vagytok, vagy simán tudtok beszélni? Mert hallottam olyanról, hogy valaki akitől nem akar semmit azzal lazán eldumálgat, mig aki bejön azzal nem annyira.

2012. szept. 14. 16:29
 5/9 anonim válasza:
Namost én bárkivel el tudok beszélgetni. De szerintem a ti esetetekben arról van szó hogy fél és tapasztalatlan..
2012. szept. 14. 16:47
 6/9 A kérdező kommentje:
de mégis mitől? vagy kitől? tőlem? de miért? :D
2012. szept. 14. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
nem tudom miért kell az olyan nagy dobra verni h valaki oda menjen a másikhoz...oda mész megkérdezed ezt azt ha együtt végeztek elkiséred vagy elhívod mikor nincs semmije!olyan egyszerű ne féljetek már EGYSZER ÉLÜNK! :D
2012. szept. 16. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:

utolso valaszolonak igaza van!

menj oda hozza beszelgessetek hivd el valahova akkor majd biztos ki tudsz valamit olvasni a tekintetebol :))

2012. szept. 16. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Lágy bátor férfi, nyomulj egy picit, és legyél pimasz :D
2012. szept. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!