Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bármit kérhetnél, mi volna az?
Figyelt kérdés
Bármit kívánhatnál...akármilyen mennyiségben.
Mitől lennél most elégedett, boldog?
2012. szept. 13. 20:59
11/27 anonim válasza:
21:02 kívánságodat semmilyen Dzsin nem tudná teljesíteni.
Én könnyebbet kérnék:szép gyerek kort,nyugodt felnőtt kort,testi,lelki egészséggel.
12/27 anonim válasza:
Én jól elvagyok szóval, valami globális jóságot kívánnék. De ha nem lennék, akkor is inkább valami olyan dolgot, ami kicsit jobbá tehetné az emberek életét.
13/27 anonim válasza:
Elsősorban szeretetet kérnék,mert szeretet hiányos vagyok.Másodsorban azt szeretném hogy az emberek soha sehol ne értsenek félre,értsenek meg mindig.Amúgy meg még kellene erő,hit,érzelmi szabadság,hogy tényleg szabadon éljek.
14/27 anonim válasza:
Ha a összejönnénk a fiúbarátommal. Vagy csak itt lenne mellettem és átölhetném.
15/27 anonim válasza:
Ha találnék egy lányt akivel összeillünk és szeretjük egymást. Csak a félénk, visszahúzódó lányokat nehéz fellelni és megismerkedni velük, pedig asszem ilyen lány illene hozzám, én is ilyen vagyok.
16/27 anonim válasza:
Ha boldog lehetnék azzal akit szeretek és ő is szeretne. :)
17/27 anonim válasza:
Ha végre valahova felvennének.2-3 hónapja keresek munkát,de néha már a fejemet verném legszívesebben a falba annyira unalmas és lehangoló,ráadásul nem is jutok előbbre.Barátnőt nem kívánok,mert már van jelölt akivel szerintem össze is jön a dolog idővel.
21/F
18/27 anonim válasza:
Világbékét mindenkinek, nekem meg a nagy Őt. :)
19/27 anonim válasza:
Vissza kapjam azt akit az életemnél is jobban szeretek :( S legyen minden olyan mint régebben volt.
20/27 anonim válasza:
Ha együtt lenne a családom velem.... anyukám, kiskutyám és egy férfi aki szeret és viszont (talán egy közös babával)- hát csak ennyi lenne a szívem vágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!