Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen mint én?
Figyelt kérdés
17 vagyok, az osztályban nem merek odamenni másokhoz, de ha úgy ismerem meg előszőr hogy egyedül van akkor egész jól elbeszélgetünk, teljesen megnyílok, és úgy teljesen laza vagyok. Ők közeledtek hozzám de én meg nem mertem, pedig nagyon szeretek beszélgetni. És már nemtudom visszahozni ezt, mert már úgy néznek rám ugye hogy ilyen vagyok, nemtudok kitörni, pedig tudom magamról hogy nem ilyen vagyok...(de máshonnan meg vannak barátaim)2012. szept. 13. 18:50
1/7 anonim válasza:
én is ilyesmi természet voltam.Aztán eljárogattam ide-ode
így hamar kinőttem ezt.Mondjuk még most sem vagyok olyan "szabad" ismerkedésű.De ez már nem zavar
F19
2/7 anonim válasza:
igen, én
de most komolyan mondom
3/7 TOMAtm válasza:
ht ez gáz.járj el bulizni... a te korodban engem be se lehetett zárni,lemásztunk a kolesz 4. emeletéről csak hogy elmehessünk csajozni-táncolni-kocsmázni.jobb lesz ha kikapcsolod a géped aztán kezdesz magaddal valamit,mert igy besavanyodsz nem lesz párod sem mert nem ismerkedsz.hajrá vár az élet.
6/7 A kérdező kommentje:
járok bulira, ismerkedek -.-"
2012. szept. 13. 19:15
7/7 anonim válasza:
Mi az oka a félelmeidnek? Zavar mások közeledése? Vagy nem szereted az osztályodat/sulidat? Egyébként nincs veszve semmi, még nem késtél el, sőt: szerintem ha egy új arcodat mutatnád mások felé mondjuk az osztályban, akkor azzal érdekesebbé válnál. Azt mondanák: "nahát, nem is gondoltam volna róla, hogy ilyen jó fej, vagy hogy ez rejlik a látszat mögött, és valójában másmilyen, mint amilyennek eddig tűnt". Először azokkal próbálkozz, akikkel jobb viszonyban vagy, ha olyan témáról van szó, ami téged is érdekel, akkor szólj közbe nyugodtan, mondd el a véleményedet. Eleinte biztos furcsa lesz neked is, meg nekik is, de idővel meg fogjátok szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!