Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettingtől késhet a menzesz? Lehet, hogy terhes vagyok? (16L,19F)
..? Hehh..? :)
Nem biztos, hogy értelek, de az arcsimogatástól miért kellett volna előváladéknak/ondónak kerülnie a kezére? Mégis hányszor élvezett az arcodra előtte..??? :)
Érdekesen alakulnak az estéid 16 évesen... :D
(talán inkább a _saját_ ágyadban kéne a biosztankönyvet lapozgatnod)
(egyébként a válaszom: nem, nem hinném, hogy terhes vagy, egyszerűen csak stresszes)
figyelj már ide
ismered őt?
nem, szal pofád lapos...
ha ismernéd, tudnád, hogy ő igenis csak annak mondja, hogy szereti, akit tényleg szeret...
és 9 hónap alatt nemvolt szex?? jonagymarha a srácod 19 évesen, neharagudj!!!!!!!!
jöhetsz itt a szüzességgel meg bármivel ,de hogy eddig kitartott melletted..édes istenem,....
kislányvagy, természetes, ohgy nemálltbe még, ezért kell egy jó szex. utánna mindig megjön hiddel!
szedd már össze magad! ha sokáig halogatod a sráccal elelép...én tutileléptem volna mr, és nehidd hogy azért emrt nem szeretlek, de mindjárt 20 az ipse b*szod!
js és nekapaszkodj abba, hogy ha szeret nemhagyel..hátel nem is fog, csak másnál keres szexuális kielégülést!...
bár ha 9 hónapig nemhuzott meg leeht őiszsűz, szal tottál feleslegesen írtam faxa..XDDDDDD
igen, ő is szűz, mert úgy van vele, hogy ha mindketten felkészülünk, akkor.
Az előző barátnői meg csak játszottak vele, meg érzelmileg kihasználtták...
akkor én kérek elnézést!
:D
nem nemlehtsz terhes.
mint már írtam, iylenkor normális ha késik, rendszertelen, a hormonháztartásod hol az eekben, hola béka segge alatt.
megfogjönni, ne parázz rá, mert ha idegeskedsz azért fog késni.
esetleg mozogj, biicikli, futás, vagy szexelkj mint írtam, azok meghozzák ;)
mennyi mozgás hozza meg?
előző hónapban júl 20-ra számoltam erre aug 6-án jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!