Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nem volt nehéz, vagy nem lesz nehéz elfogadnotok, hogy kopaszodtok?
Én a fodrásznál futottam össze egy régi barátommal (nő vagyok) és mondta befestetni a haját mert őszül-mondtam neki nehogy azt nem kell szégyelni ha egy srác őszül-egy nőnél más fessék a hajukat a nők... Hallgatott rám :)
Kopaszodásról meg írnak a pasik-engem nőként megviselne most nyáron hullott a hajam szerintem vitaminHiánytól...:P
Hála az égnek apámtól és/vagy anyai öregapámtól megörököltem a dús, hullámos hajat, ami nem hullik ki :)
Egyébként ha kopaszodnék, valószínűleg jó sokáig tartana, míg elfogadnám.
Páromnak nagyon dús és szép haja van/volt. Néhány éve elkezdett kopaszodni. Most még nem annyira látványos, de már azért észrevehetően ritkább a haja.
Őt nagyon megviseli. Sokszor emlegeti. Attól fél, hogy majd kopaszon nem fogom szeretni. Engem viszont egyáltalán nem zavar, sőt, az sem érdekelne, ha teljesen kopasz/borotvált lenne a feje, én úgy is imádnám.
párom 26/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!