Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok találni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok találni egy kedves, figyelmes, nem önző férfit? 28N

Figyelt kérdés

Eddigi kapcsolataimban a férfiak csak addig voltak kedvesek, figyelmesek, amíg meghódítottak. Utána már alig törődtek velem. A szexben is csak a saját kielégülésükkel foglalkoztak, pedig én sok mindent megtettem a kedvükért.

Van még olyan férfi, aki tényleg a tenyerén képes hordozni egy nőt?

2012. szept. 13. 00:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, én kedves, figyelmes, odaadó vagyok...... a szexben! Minden más téren egy önző ősember :))) 33f
2012. szept. 13. 09:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem könnyű ez tény, én is megszenvedtem vele

ami nagyon fontos hogy ha megismersz valakit, már az elejétől fogva légy hozzá teljesen őszinte, mond meg mit vársz el a kapcsolatban, és ő is ossza meg veled ugyanezt

A legtöbb nő (és pasi is) elköveti azt a hibát hogy az elején a nagy rózsaszín köd időszakban mindent enged vagy kiszolgálja teljesen a párját, és mikor arra kerülne a sor hogy komolyabbra forduljon a dolog kiderül mi zavarja ,de akkor már késő.Én ezt látom hogy a legtöbb kapcsolat ezen bukik el,hisz az ember alapvetően önző lény ,és ha megszokja hogy semmit nem kell tennie a jóért nem is fog.Egy kapcsolat komoly munkán alapszik mindkét részről, ahhoz a szerelem édes kevés.....

2012. szept. 13. 13:19
 23/23 anonim ***** válasza:

"A szexben is csak a saját kielégülésükkel foglalkoztak, pedig én sok mindent megtettem a kedvükért. "

A kérdésedre itt a válasz. Olyanokért dolgoztál akik sz@rba se vettek. Ezek után miért csodálkozol?

"Van még olyan férfi, aki tényleg a tenyerén képes hordozni egy nőt?"

Igen van! Csak sokan közülük hányingert kapnak mikor megtudják hogy a kedves, szende, visszafogott kis jövőbeliükben mennyien jártak már..

2012. szept. 13. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!