Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok találni egy kedves, figyelmes, nem önző férfit? 28N
Eddigi kapcsolataimban a férfiak csak addig voltak kedvesek, figyelmesek, amíg meghódítottak. Utána már alig törődtek velem. A szexben is csak a saját kielégülésükkel foglalkoztak, pedig én sok mindent megtettem a kedvükért.
Van még olyan férfi, aki tényleg a tenyerén képes hordozni egy nőt?
Nem könnyű ez tény, én is megszenvedtem vele
ami nagyon fontos hogy ha megismersz valakit, már az elejétől fogva légy hozzá teljesen őszinte, mond meg mit vársz el a kapcsolatban, és ő is ossza meg veled ugyanezt
A legtöbb nő (és pasi is) elköveti azt a hibát hogy az elején a nagy rózsaszín köd időszakban mindent enged vagy kiszolgálja teljesen a párját, és mikor arra kerülne a sor hogy komolyabbra forduljon a dolog kiderül mi zavarja ,de akkor már késő.Én ezt látom hogy a legtöbb kapcsolat ezen bukik el,hisz az ember alapvetően önző lény ,és ha megszokja hogy semmit nem kell tennie a jóért nem is fog.Egy kapcsolat komoly munkán alapszik mindkét részről, ahhoz a szerelem édes kevés.....
"A szexben is csak a saját kielégülésükkel foglalkoztak, pedig én sok mindent megtettem a kedvükért. "
A kérdésedre itt a válasz. Olyanokért dolgoztál akik sz@rba se vettek. Ezek után miért csodálkozol?
"Van még olyan férfi, aki tényleg a tenyerén képes hordozni egy nőt?"
Igen van! Csak sokan közülük hányingert kapnak mikor megtudják hogy a kedves, szende, visszafogott kis jövőbeliükben mennyien jártak már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!