Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodok pár napja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok pár napja ilyesmiket? /smárolás/

Figyelt kérdés
Volt pár álmom, amiben csókolózással álmodtam... az első álmom az azzal volt, aki épp tetszett. Tegnap előtt, az egyik osztálytársammal, és tegnap is.. smároltam velük, magyarul:D de nyomot hagy bennem, vagyis jó álomnak veszem. igaz, mostanában barátnőimmel sokat beszélgetünk ilyesmi témákról.. lehet hogy most lesz meg az első csók? jó tudom, gyerekesen hangzik, de már kicsit unom.. köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 12. 16:50
 1/3 Mókusgyilkos ***** válasza:
hát kapj le vkit XD gyerekesen hangzik mert gyerek vagy h hangozna? a maga GYEREKES módján [:D] aranyos :)
2012. szept. 12. 16:51
 2/3 A kérdező kommentje:
néha belegondolok, h mi lenne:D te tuti elbénáznám, mert nemvágom h hogyan kell._.:DDD
2012. szept. 12. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

szerencsére csóknál nincs olyan hogy "kell".

Addig jó a csók míg a másik fél nem azon agyal hogy jó e vagy rossz e, mindenki ösztönösen cselekszik.

2012. szept. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!