Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy egy lány ennyire népszerű legyen?
Az egyik barátnőm tipikusan olyan lány, akiért mindenki odavan. Tegnap is beültünk egy helyre, végig mindenki neki mesélt, vele beszélgettek, meg úgy poénkodtak, mintha már ezer éve ismernék egymást, erre kiderült, hogy az egész társaságból csak egy embert ismert, a többieket most ismerte meg. És ez kb mindig így van, egyből rajonganak érte, azonnal középpont lesz. Na akiket meg tényleg ismer már azok még sokkal jobban így vannak vele.
De szerintetek miért? Jó én megértem, mert nekem is a barátnőm, szóval nyilván szeretem, de azért ez olyan fura.
Ilyenkor inkább az számít, hogy jól néz ki, vagy csak úgy a jelleme szerintetek? (Mármint amikor férfiakkal van így :) )
Hogy lehetnék én is ilyen? Van bármi tippetek?
Nem tudom, hogy a barátnőd mit csinál, de leírom az én esetem.
Külsőre átlagos vagyok, kisportolt testtel. A testem szerintem nem sok embert érdekel. Nekem a jellemem az, amivel felhívom magamra akaratlanul a figyelmet. Közkedvelt ember vagyok, mert soha senki felett nem ítélkezem és bárki bármit megbeszélhet velem, őszintén fogok válaszolni, őszinte véleményt mondok, szóval megbízható és korrekt vagyok. Ez mellé még társul, hogy vág az eszem és a humorom is jó, mindenben megtudom találni a poént. Összegzésképp azt hiszem, hogy azért vagyok közkedvelt, mert van egy kifejlett egyéniségem, őszinte és öntudatos vagyok, nem lehet befolyásolni, illetve tudják az emberek, hogy hanyadán állnak velem. Nálam ez a helyzet. Popularitás és popularitás között is van különbség. Van, aki azért populáris, mert valami hülyeséget csinált, meg van, aki azért, mert jó fej. Szerintem a humor és a nyitottság nagyon fontosak. A humorizálást erőltetni nem lehet, arra születni kell. Légy önmagad, ne akarj semmit erőltetni, használd ki azt, amid van és sínen leszel. Egyébként ne hidd azt, hogy a népszerűség csak jóval jár, van sok irigy is... ;)
Legegyszerűbb, ha nem próbálsz meg másra hasonlítani.
Ő ilyen, megvan ennek is a maga előnye/hátránya. Inkább magadra próbálj meg rátalálni, sokkal jobban fogod érezni magad, mintha magadra erőltetnél valamit. Ha te lassabban alakítasz ki kapcsolatokat, akkor ez van, idővel ez is beérik =)
Én hasonló vagyok a barátnődhöz, gyakran kerülök középpontba anélkül, hogy bármi extrát tennék, és volt már, hogy egy este alatt úgy összebarátkoztam ismerősöm lakótársaival, hogy folyamatosan rágták a fülét, hogy hívjon már el újra. Hívhatjuk ezt kisugárzásnak, aminek van némi köze a külsőhöz, de inkább az ember stílusa határozza meg (és most nem a miniszoknyákról meg mély dekoltázsról beszélek, hanem beszédstílusról, viselkedésről, magabiztosságról). Nálam ez olyankor szokott zavaró lenni, mikor nincs nagy dumás hangulatom és csak csendben ülök és figyelem a többieket. Ilyenkor egész este azt hallgatom, hogy mi a baj, miért van rossz kedvem, pedig szó sincs ilyesmiről, de a végére már tényleg ideges szoktam lenni.
Szóval: találj rá önmagadra, ne hasonlítgasd magad máshoz, fogadd el azt, aki vagy, a hibáidat, és ezek függvényében alakíts magadon, ha valami nagyon nem tetszik, de semmiképp se az vezéreljen, hogy olyanná formáld magad, mint xy... Azzal semmit se fogsz elérni és látszódni fog, hogy nem adod önmagad. Ha magadra találsz, neked is meglesz az a bizonyos kisugárzásod, és lehet hogy másképp, mint barátnőd, de te is magadhoz fogod vonzani a megfelelő embereket.
Sok sikert!
Nem akarlak elkeseriteni, de ha valaki jol nez ki azert rajonganak a pasik s folyyamatosan foglalkoznak is vele. Ha egy lannyal nem foglakoznak akkor nem igazan dekorativ (s meg szepen fejeztem ki magam), vagy ha nagyon de nagyon szep, mert akkor mindenki kevesnek gondolja magat hozza.
Te ne legyel ilyen, nem kell a masikat majmolni! Majd lesznek neked is pasik az eletedbe, csak kesobb. S azok a pasik azert jo fejek mert egy bugyival kevesebbet szeretnenek rajta latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!