Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nálatok ilyenkor mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha ti elkezdtek ezen az oldalon levelezni egy lánnyal(vagy lehet más egyéb oldal is) és mondjuk pár levél után a lány nem válaszol és csak másnap ír nektek, akkor ti már azt úgy veszitek, hogy "nem akar" semmit tőletek? Mármint ti ilyenkor már nem szoktatok válaszolni a levélre, mert "ha későn ír vissza nem is érdekelem"? Vagy miért nem szoktatok visszaírni/válaszolni?

Légyszi értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2012. szept. 11. 23:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én úgy voltam, hogy eddig mindig visszaírtam, aztán oda került a sor, hogy megmutattuk magunknak egymást. Utána én írtam neki, de ő nem írt nekem, gondolom totál nem jöttem be neki, azért ennyit írhatott volna. De alapjáraton mindig válaszolok mindenkinek. 19/F
2012. szept. 11. 23:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Azért nem válaszolok, mert ez csak egy alkalmi chat, unaloműzés céljából, nem pedig párkereső. Másnap már ezért nem érdekel.
2012. szept. 11. 23:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon? Én max. 2 két napig várok utána nem érdekel.
2012. szept. 11. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbálok gyorsan válaszolni a privátokra, így ezt a lánytól is elvárom. Nem mintha sokkal beszéltem volna eddig itt.
2012. szept. 11. 23:20
 5/14 Mókusgyilkos ***** válasza:

itt: gondolom más dolga is van mint h velem irkáljon [még ha nem is annyira jó XDXD na jó neeeeeeem nem vagyok ennyire egoista :D] sztem nem para ha előkerül akkor írok neki + én is elszoktam tűnni innen napokra aztán meg esetenként végig gyikezem a napot amíg más problémáival foglalatoskodok legalább nincs időm a sajátomra. eltértem a tárgytól.

minden esetre válaszolni szoktam mindenkinek.

itt jegyezném meg

nem jó kezdés ha:

- jaj de bejönnek / egyet értek a válaszaiddal. [über gáz]

- nem vagyok búza csak... [nem is feltételezem alapból XD in real life se úgy dumálsz 1 másik csávóval h nem vagyok búza de...]

2012. szept. 11. 23:23
 6/14 Mókusgyilkos ***** válasza:
- szia, vörös hajú punk cicus vagyok. [über alles :)]
2012. szept. 11. 23:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem veszem úgy. Elvégre nem biztos, hogy egyik vagy másik fél minden nap fel tud ide jönni. Most is levelezek valakivel már 2 hónapja (épp holnap lesz 2 hónap:D), és kb. 3 naponta váltunk levelet, mert nem mindig tud feljönni.

22/f

2012. szept. 11. 23:25
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És ha tudom, hogy itt van az oldalon és akkor sem válaszol, akkor így jártam?:/ vagyis különösebb indokot ne keressek, ha jól értem?.

2012. szept. 11. 23:31
 9/14 Mókusgyilkos ***** válasza:

hát ha órákat várat úgy h fent van akkor annak annyi.

v még esetleg az h 1xűen kiment a fejéből h te írtál utoljára. nekem is van pár függőben lévő levelezgetés amiről nem igazán tudom h most ki is jön.

na meg pár olyan akivel néha napján váltunk pár levelet ha éppen van téma.

2012. szept. 11. 23:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Na igen, így már egészen más a leányzó fekvése, ha tudod, hogy itt van a másik fél...

Mondjuk én is feljövök néha úgy, hogy láttam, hogy írt a mostani levelezőpartnerem, de újabban már olyan hosszú leveleket váltunk, hogy sokszor napokba telik összeszedni minden gondolatom az aktuális válaszhoz :)

És nem azért nem írok neki vissza mert nem érdekelne, sőt, nagyon is érdekel :)

Tehát ne gondolj feltétlenül rosszra :)

2012. szept. 11. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!