Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a páwák (fiúk) és a nem páwák közöt?
Nem vagyok pesti, de ismerem a plazas magyarázatot. A Pólus, Árkád, Westend, Aréna kezdőbetűit takarja a négy betű, de szerintem ez félremagyarázás. A valódi elnevezés onnan ered, hogy a páváknál (mármint a madaraknál) a hímek a díszesek és a nőstények a semmitmondó szürkék.Arra céloznak vele, hogy az illető fiú már túlontúl is fel van díszítve, pont, mint egy karácsonyfa.
Erről jutott eszembe: Szerintem majdnem mindenki látta itthon a Tróját, sokszor adta a TV és anno a moziban is sokan megnézték. Van benne az egyik jelenet, amiben Menelaosz arra kéri a bátyját, hagy mérkőzhessen meg Párisszal, így szinkronizálták:
"Hagy öljem meg ezt a pávát!" Azért fordították így, mert abban az időben Párisz felelt meg a túlcicomázott selyemfiúnak, akit lenéztek az igazi, harcos férfiak.
ez tény. de attól a kérdésben még a mozaik szó szerepel :D
mellesleg: a páwát csajokra is használják úgy h inkább a "páváskodás" szóból eredne sem mint ténylegesen a hím - nőstény páva témából.
páwa: az aki kicsit jobban ad a külsejére, kicsit feltűnőbb. vannak melegek is belőle de vannak heterok is, csak a sok otthonülő/rocker fogyatékos írja azt hogy mind meleg aki nem tud az övétől eltérő stílust elfogadni. a ruházatuk jellegzetes, általában gyémánt fülbevalójuk van a bal fülükben (van akinek mindkettőben).
nem páwa: bármilyen más stílus, rocker, punk, akármi. lényeg hogy nem adnak annyira a külsőre, ha igen, azt akkor is más színekkel illetve más formákkal. ezek között is vannak melegek, illetve heterók. vannak köztük nyomorékok is meg vannak normálisak is. és nem nyomorékok mindannyian, mint ahogy egy pár páwa azt előadja, aki azt hiszi, hogy ha valakinek a ruhája nem ér 100 ezret akkor az ember se ér semmit.
szóval itt egy normális magyarázat. én "félpáwa" vagyok. mindkettő oldalról meg van a pozitív illetve negatív véleményem. gyűlölöm és erősen elítélem azokat akik a másik felet ócsárolják.
páwa: a mostani divatot követő ált. fiatal fiúk. Hajógyárin hemzsegnek. Szerintem viszont egyáltalán nem b.zik, csak adnak magukra, és így próbálják megnyerni maguknak a legnagyobb menő csajokat...
Akire szerintem sokan gondolnak azok a hajtűdobáló b.zik (nem mind ilyen, én sem) , ők véletlen sem páwák, és még csak nem is menők szerintem...
(ha vki ismer meleg fiatal helyes páwafiút nekem írjon :P :DD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!